ÉLETMÓDI

Megmutatta a szexi ducimodell, mi lapul apró háromszögbikinije alatt

Eszméletlen buja felvételt osztott meg a világhírû ducimodell a neten, minden férfi álla leesett. A dús idomú szépség nem először mutatja meg, amije van, de ezúttal tovább feszegette a határokat. Lélegzetelállító videót mutatunk!
  • Szerző: jd

A hatalmas mellű, világhíres ducimodell ismét nagyot alakított az interneten. Ashley Graham imádja húzni az őt követő férfiak agyát, csábító és pikáns felvételekkel kedveskedik nekik, és egy kicsit sem szégyellős, kipakolja, amije van.

Most sem okozott csalódást.

Ashley a felvételen falatnyi háromszögbikiniben pózol, és azt kérdi az őt figyelő férfiaktól, szeretnék-e látni a vonalat, ahol napozáskor a bikini miatt nem barnult le. Majd huncut nevetéssel megjegyzi, miközben lehúzza a bugyi szárát, hogy nincs ilyen vonala. Ami csak egyet jelenthet: a dögös, húsos szépség anyaszült meztelen szokott napozni…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) által megosztott bejegyzés,

És nem mellesleg eszméletlen szexi az intim területen lévő tetoválás, amit a pajzán mozdulattal megmutat. Ashley nem szégyellős, sokszor hangoztatta már, hogy imád meztelenül lenni, és nem egy felvétel van róla a neten, ahol ledobta a textilt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Nem vitás, hogy ez a nő pontosan tudja, hogyan kell az ujja köré csavarni a férfiakat!

És ezeket olvastad már?