HŰHA

Meg­lepő val­lo­mást tett Osz­ter Sán­dor fe­le­sége

Fa­i­loni Do­na­tella tudja, hogy a férje több­ször is meg­csalta.
  • Szerző: Ripost

Meglepő nyíltsággal beszélt negyven éve tartó házasságukról Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella. A zongoraművész a Borsnak adott interjújában elárulta,tudja, hogy férje többször is megcsalta, de annak örül, hogy nem árulta el a kapcsolatukat.

"Ha bárki kicsit közelebb akart volna kerülni hozzá, azonnal vége lett a kalandnak. Azt nem. Átmeneti kapcsolat, semmi több. Körülbelül annyit jelentett, mintha elnyalt volna egy fagylaltot" - mondta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Azt is elmesélte, kapcsolatuk alapja, hogy azonos műveltségi szinten vannak, akármikor képesek görög kultúráról, irodalomról beszélgetni.

A gyereknevelés kapcsán kiderült, a színésznek egyáltalán nincs tehetsége hozzá, nem is tudott segíteni a lánya körüli teendőkben.

"Imádta a gyereket, de egyszer vitte el az óvodába, akkor is fordítva gombolta be az ingecskéjét. Másszor kint ültünk a teraszon, elmentem húst sütni. Mire visszamentem, véres volt a gyerek feje, mert kiejtette a kocsiból. Imádta, de ehhez abszolút nem volt tehetsége" - mondta a művésznő.