NÍNÓ

Meg­lepő tit­kot árul el a 3 hón­apa el­tűnt tini Fa­ce­bookja

Kö­rözi a rend­őr­ség a 13 éves Iszak Gert­rú­dot, aki még no­vem­ber­ben tűnt el Szom­bat­hely­ről. A fi­a­tal lány a kö­zös­ségi ol­da­lán üzent is­me­rő­se­i­nek.

Hónapok óta nem tudják, hol lehet Iszak Gertrúd Katalin. Ahogy a is beszámolt róla, a 13 éves kislány még november 24-én tűnt el Szombathelyről, azóta nem ment haza. Szülei, barátai és iskolatársai is aggónak a fiatal lányért, akit már a rendőrség is nagy erőkkel keres: hétfőn tettek közzé egy felhívást az eltűnéséről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Gertrúd 165 centiméter magas; vékony testalkatú; haja vállig érő, barna színű; szeme színe barna

- áll a rendőrség által kiadott felhívásban.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A megtalálta a 13 éves kislány Facebook-oldalát, amin egy meglepő titokra derült fény: Gertrúd valószínűleg szerelmi bánata miatt szökött el otthonról.

Lehet, hogy kívülről happy, de belülről összetörtem

– írta a lány januárban, majd még aznap kitett a barátjáról egy képet.

Fotó: Facebook
Kiemelten foglalkozunk a kislány eltűnésével, ez a három hónap már nagyon aggasztó. Folyamatosan figyeljük a Facebook-oldalát is, hogy ott ad-e magáról hírt Gertrúd

– mondta a -nak Sinka Vivien, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke, aki szerint az elmúlt években már a hatóságnak is segít a közösségi oldalak figyelése egy-egy eltűnt megtalálásában.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti képen látható lányt felismeri, vagy hollétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!