SZTÁRDZSÚSZ

Meg­lepő rész­letre de­rült fény Lip­tai Cla­u­dia első szü­lé­sé­ről!

A mű­sor­ve­zető a nagy lelki és testi meg­pró­bál­ta­tás­nak kö­szön­he­tően a mai napig magán vi­seli a va­jú­dás nyo­mait. El­árulta, mit is je­lent ez pon­to­san.
  • Szerző: MMB.

Liptai Claudia második terhességének híre szinte bombaként robbant be a köztudatba, hiszen sokakat meglepett, hogy a negyvenkét éves tévés újra gyermeket hord a szíve alatt. Clau 2006-ban még Gesztesi Károly oldalán várta kislányát, ma már viszont cukrász szerelme mellett néz anyai örömök elé.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám, mint sok más híresség, ő is tudja jól, hogy a terhesség és a szülés nem csupán jó dolgokat tartogat számára. A műsorvezető ugyanis tíz évvel ezelőtt megtapasztalta azt, amit csupán legendának hitt korábban.

Mielőtt velem megtörtént, azt gondoltam, hogy városi legenda, hogy valaki egyetlen éjszaka alatt meg tud őszülni. Amikor a kislányommal vajúdtam a kórházban tizenhét órán át, konkrétan kifehéredett a homlokom kontúrja körbe, és azóta is így maradt.

"Kémiailag nagyon sok behatás van most a hajamban, hogy ilyen színű legyen, ez a szakmámmal jár. Meg egyébként sem akarnék ősz lenni" - magyarázta a SuperTV2 egyik műsorában Claudia, aki a korai őszülést az erős testi-lelki igénybevételnek köszönheti leginkább.

A szülés valóban komoly trauma a szervezet számára, és tény, hogy ez nálam hirtelen őszülést okozott, de ez igazán nem nagy áldozat az anyaságért. A kislányom, Panka mindenért kárpótol

- jelentette ki a TV2 sztárja, akit ez a kis apróság minden jel szerint nem tántorított el a családbővítéstől.