LELKIZŐ

Meg­lepő for­du­lat Pa­taky At­tila be­teg­sé­gé­vel kap­cso­lat­ban

Az arany­ér­mű­tét­ből lá­ba­dozó éne­kest más­fél éve egy ba­rátja csú­nyán meg­alázta és meg­lopta. Az eset annyira meg­vi­selte, hogy ál­lí­tása sze­rint ez ve­ze­tett sú­lyos be­teg­sé­gé­hez.
  • Szerző: Doris

Pataky Attila súlyos árat fizetett azért, hogy hosszú ideig halogatta régóta esedékes aranyérműtétjét. Tavaly év végén egy fertőzés következtében majdnem elvérzett, infarktus közeli állapotba került, a karácsonyt is egy kórteremben töltötte.

Az énekes most meglepő kijelentéssel állt elő a betegségével kapcsolatban, mert szerinte a lelki sérelmei okozták azt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Egy barátom elárult, meglopott, megalázott. Sajnos a lélek problémája pillanatok alatt megjelenik a testben

- idézte fel a másfél évvel ezelőtti traumát a Story magazinnak adott interjújában.

Az intő jelekkel azonban ekkor még nem foglalkozott.

"Mindenhol meg kellett felelnem, miközben lelkileg totálisan összeomlottam"

Az első testi tünetek egy ausztráliai vakáció alatt jelentkeztek. Ekkor újult ki korábbi aranyérproblémája, ami teljesen tönkretette az utazását. Ő azonban úgy döntött, vár a műtéttel. Ma már tudja, ez nagy hiba volt.

Eközben a címlapon

Tavaly év végén egy fertőzés következtében, több mint két liter vért vesztett, ami borzasztó hatással volt a szívére. Karácsony előtt egy nappal élet-halál között lebegett egy rideg kórtetemben, csak a csodában bízott. Másnap aztán kedvese, anyósa és a nővére váratlanul megjelent betegágya mellett, hogy egy kis mosolyt csaljanak az arcára.

"Nem tagadom, alig tudtam abbahagyni a zokogást. Boldogság töltött el, hogy nem vagyok egyedül!"

- árulta el a lapnak.

(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)

A zenész állapota szerencsére elég gyorsan javul, már otthon lábadozik. Három, fájdalmakkal teli hét után végre kimozdult otthonról, színházba ment kedvesével. Ha minden jól megy, hamarosan a színpadra is visszatérhet. Ahogy arról a korábban beszámolt, a tervek szerint márciusban koncertezik újra.