FÜLES

Meg­lepő for­du­lat! Ki­de­rült, mit tett fe­le­sé­gé­vel Laj­csi Ame­ri­ká­ban

Ga­lam­bos Lajos ment­he­tet­le­nül ro­man­ti­kus lélek. Még a nyo­mo­zás ár­nyé­ká­ban is arra gon­dolt, ho­gyan kár­pó­tol­hatná fe­le­sé­gét. A lu­xus­nya­ra­lás ennek csak egy része volt. Az igazi aján­dék oda­kint várta.
  • Szerző: Buster

Mint ahogyan arról a korábban beszámolt, Galambos Lajos tényleg csak tréfálkozott az egyik napilapban, amikor azt lebegtette, hogy családjával együtt kint marad Mexikóban, és gyakorlatilag megszökik az igazságszolgáltatás szorongató karmai közül. Hiszen néhány órán belül hazatérnek, ráadásul "ifjú házasként".

Külföldi útjuk során ugyanis a trombitás másodszor is oltár elé vezette feleségét, Boglárkát.

Pedig Galambos Lajos a börtönhónapok alatt felajánlotta Boginak, hogy váljon el tőle, és vegye fel újra leánykori nevét, de az asszonynak esze ágában sem volt kihátrálni kapcsolatukból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Ha száz évig élnék, sem tudnám meghálálni, hogy Bogi a végsőkig kitartott mellettem."

Ezért is döntöttem úgy, hogy újra megkérem a kezét. Újra összeházasodunk, ezzel is jelezve, hogy a köztünk lévő kötelék valóban egy életre szól

- mondta Lajcsi, aki tartotta is magát ígéretéhez.

"Lajcsi nem szökésben van, hanem szöktetésben. Méghozzá asszonyszöktetésben. Tisztában van azzal, hogy most mindenki arról suttog, hogy kikészültek, és soha többé nem térnek haza, de ők akarták, hogy így legyen. Addig, amíg idehaza azzal vannak elfoglalva, hogy meglépnek-e vagy sem, ők nyugodtan kimondhatták egymásnak a boldogító igent másodjára is."

Ráadásul éppen New Jerseyben él egy rokonuk, aki történetesen pap, és örömmel vállalta, hogy megerősíti hitvesi esküjüket

- árulta el a Sorry magazinnak a család egy közeli ismerőse.

Eközben a címlapon