HŰHA

Meg­lepő nyi­lat­ko­za­tot tett Meg­han her­cegné fél­test­vére

Meg­han fél­test­vére, Tho­mas Markle Jr. el­ha­tá­rozta, hogy a boksz­ból fog meg­élni.
  • Szerző: Ripost

Nagyon úgy tűnik, az önbizalommal nincsenek gondok a Markle-családban. Most ugyanis Meghan hercegné féltestvére, Thomas Markle Jr. döbbentette meg a világot bejelentésével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az 53 éves férfi kitalálta, ezentúl profi bokszoló lesz és ebből akar megélni, karriert építeni. Azt, hogy sikeres tudna lenni, arra alapozza, hogy szombaton megnyert egy bokszmérkőzést.

Igen ám, de úgy, hogy az ellenfele el sem ment, akit pedig a helyére találtak, végül kizártak. Tehát tényleges mérkőzés nélkül húzta be a győzelmet Thomas Markle.

Thomas Markle-nek a tervek szerint Henry ‘Nacho’ Laun lett volna az ellenfele, ám Mark Wahlberg gyerekkori barátja egyszerűen nem jelent meg az eseményen. Így a szervezőknek gyorsan kellett cselekedniük, felkérték tehát a rádiós műsorvezetőt, Tim Kudgist, hogy ugorjon be. A rádiós azonban többször is az öv alatt találta el Markle-t, így a bíró leállította a meccset és Kudgist kizárták. Így tehát Markle lett a győztes.

A férfi a győzelmét testvérének, Meghan hercegnének és a kis Archie-nak ajánlotta.Elmondta a "harc" után, hogy nagyon szeretne kibékülni a féltestvérével és látni szeretné unokaöccsét is. Úgy gondolja, hogy ez Archie első születésnapján lehetséges is lesz.

Eközben a címlapon