SZTÁRDZSÚSZ

Meg­lepő for­du­lat! Közös dalt ké­szít Bangó Mar­git és Emi­lio

Több, mint egy év­ti­zed után közös dalt ké­szít Bangó Mar­git és Emi­lio! A mun­ká­ból még Tina is ki­ve­szi a ré­szét...

Bangó Margit és Emilio több, mint 25 évvel ezelőtt találkoztak először, amikor Bangó Margit magával vitte a fiatal tehetséget egy tévés munkára, ahol mindenki le volt nyűgözve énekhangjától. 

"Tizenöt vagy tizenhat éves lehetett, amikor megkértek engem az egyik televízióban, hogy vigyek magammal egy tehetséges roma származású zenészt. Őt hívtam meg akkor és mondanom se kell, eldobták az agyukat a televízióban, mikor meghallották a fiatal 15-16 éves gyereket" - mondta Bangó Margit, aki azóta is arra várt, hogy végre egy közös dalt is előadhasson felfedezettjével.Erre egészen mostanáig kellett várnia a Kossuth-díjas művésznőnek, de úgy tűnik megérte. Emilio egy slágergyanús dalt írt, ami családjáról szól, ezért ez lett a Drága családom - Az Emilio Família főcímdala. A dal készítésében Tina is részt vett, aki komplexusát hátrahagyva a szöveget szerezte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A zeneszeretet bennem van, érzem a zenét, a dalokat, de bennem van egy nagy adag félsz és szégyenlős vagyok előttük. Nem akármilyen zenészek vannak a családomban. Ott van mama, ott van Emilio és emiatt van bennem egy nagy komplexus" - mondta Tina, akinek Emilio egy lábmasszázzsal is kedveskedett, hogy enyhítse Tina dalszöveg írás miatti feszültségét.