BOZÓT

Me­gint mel­lé­lőtt a Ha­zu­do­zós De­me­ter

Akár­csak né­hány napja, ismét ha­zu­dott, rá­gal­ma­zott, sőt ka­to­nai tit­ko­kat ho­zott nyil­vá­nos­ságra az LMP újon­nan meg­vá­lasz­tott el­nöke, De­me­ter Márta.

Az LMP-s Demeter Márta ismét nem nyilvános, érzékeny katonai információt szivárogtatott ki és hamisított meg - mondta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton budapesti sajtótájékoztatóján.

   Németh Szilárd elmondta: Demeter Márta ismét parlamenti írásbeli kérdésnek álcázva, most egy kiképzési repülésen résztvevő gépről állította, hogy azon indokolatlanul és jogtalanul szállították Maróth Gáspárt.     A HM államtitkára kiemelte: Maróth Gáspár a Magyar Honvédség nemzeti fegyverzeti igazgatója, és a nemzeti védelmi ipari és védelmi célú fejlesztésekért felelős kormánybiztos.

EZT OLVASTAD MÁR?
Így ha utazott is volna a repülőn, azzal sem lett volna probléma, de nem utazott - közölte.

   Németh Szilárd elmondta: Demeter Mártának ezek után semmi keresnivalója nincs az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságában, sem alelnökként, sem tagként, távoznia kell a szakbizottságból. Ezen felül, mivel visszaélt parlamenti mandátumával, arról is le kell mondania - szögezte le.

Mint ismeretes Demeter Márta, akit szombaton az LMP társelnökévé választottak az elmúlt héten egy Orbán nevű százados 2 éves kislányáról állította hazug módon, hogy az a miniszterelnök lánya.