KEDVENC

Megint itt a raklap! Elképesztő, mi készült belőle

Szerinted mire vágyik a kutyád? Csodapalotára vagy egy szeretettel és puha, meleg ruhákkal kibélelt, egyszerû kis kunyhóra? Megépítheted az előzőt is, de a raklapokból ügyesen összeállított házikó is megteszi. Nem csak a házőrző szolgálatban ázó-fázó kutyusodnak, de a lakásban kéjesen nyújtózkodó cicádnak is építhetnél fekhelyet.

Nem kell kovácsoltvas kerítéssel körülvett kacsalábon, forgó palota a kutyádnak! Ha bezárod, itt is nagyon magányos lesz. Jobban örülne egy egyszerű, raklapból összeállított  kuckónak, ahová az eső elől behúzódhat.

Ha nem tudsz sok időt szánni rá, akkor csak alakítsd ki és szereld össze az alját, az oldalait. A tetejét kátránypapírral fedd be, hogy védve legyen a kellemetlen őszi-téli esőktől.

Asztalos tehetséggel rendelkezők mestermunkája

Persze, ha ráérsz, és tehetséged is van hozzá, előállhatsz valami különlegességgel is! A raklap deszkáit simára csiszolva csodás kis remeket alkothatsz. Állítsd fel a kertedben egy jól látható helyen, ahonnan a kutyusod szemmel tarthatja az arra sétálókat.  Ne légy meglepve, ha a lekerekített forma és a stílusos kis ablak bámulásra készteti majd az arra sétálókat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Kétszintes macska-villa

A luxust kedvelő cicáknak jobb, ha többszintes lakhelyben gondolkodsz! Először is, mert szeret fölfelé mászni. (Nem garantáljuk persze, hogy minden esetben igénybe veszi majd a feljárót). Másodszor is, mert imádja a változatosságot. Így ha kicsit depi, akkor lent alszik, ha fel van dobva, akkor az emeleten. Vagy épp fordítva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

 

Emelvény

A macska számára nem muszáj feltétlenül házikóban gondolkodni. Elég egy kis emelvény is. A kis hercegnő (vagy herceg) ott is a színpadon érezheti magát! A raklapból simán összeeszkábálhatsz egyet a számára. (Azért ne várd el, hogy hálás is legyen érte!)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés,

 

Sportosabbaknak edzőterem

Téged vár egy jós kis szobabicikli, nyújtópad, az elmaradhatatlan súlykészlet. Gondolj a macskádra is! Ha már felhúztad a kúriáját, ne felejtkezz meg a mászórúdról sem. Na, ezt biztosan szét fogja használni. Mindkét félnek nyertes szituáció, mert a bútoraid épp emiatt maradhatnak majd épen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés,

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?