NÍNÓ

Újabb rész­le­tek a ször­nyű gödi vo­nat­bal­eset­ről

Ismét tra­gé­di­á­hoz ve­ze­tett a sokak által kö­ve­tett divat: ren­ge­te­gen jár­nak ugyanis a kül­vi­lá­got ki­záró fül­hall­ga­tó­val, nem fi­gyelve a kör­nye­ze­tükre... A 17 éves Kikit egy vonat gá­zolta ha­lálra, a lány a moz­dony du­dá­lá­sát sem hal­lotta meg Felső-Göd­nél. A Ri­post­nak egy szem­tanú me­sélte el a bor­zal­mas rész­le­te­ket.

Szörnyű tragédia történt Felső-Gödnél, egy mindössze 17 éves lányt gázolt halálra a vonat.

– Éppen mentem a vonathoz, amikor megtörtént a baleset. Messziről láttam, hogy közeledik a vonat és nagyon hangosan dudál, a lány pedig pont előtte van, és a fülhallgató miatt nem hallja, aztán, mire észrevette a vonatot, már késő volt, nem tudott ellépni előle… Amikor megállt a vonat, odarohantam, de már nem lehetett rajta segíteni – meséli a -nak Zachári László, egy szemtanú. 

Hiába kiabálták neki, hogy jön a vonat

Kiderült: a lányt, a 17 éves K. Viktóriát figyelmeztették a vonat érkezésére!

– Kiki, mert mindenki csak így becézte, az egyik legjobb barátnőm volt, ezért is borzasztó, ami történt – meséli a -nak Viktória barátnője, aki a neve elhallgatását kérte. – Együtt jártunk az Apáczai Csere János Középiskolába, mindenki szerette.

Egy fiú beszélt vele, amikor elütötték

Eközben a címlapon

A barátnő azt is elmondta, hogy Kiki a fülhallgatón keresztül mobilozott, éppen az unokatestvére párjával beszélt: azt tervezték, hogy eljönnek érte autóval Felső-Gödre, és Pestre mennek, amikor megtörtént a szörnyű baleset. Az is kiderült, hogy mit mondott Viktóriának utoljára a fiú...

Fotó: Markovics Gábor

Hogy mit mondott még a lány barátnője, s mi történt, amikor Kiki édesanyja a helyszínre érkezett? Kiderül a pénteki napilapból. Keresd az újságárusoknál!