FÜLES

Meg­ható kez­de­mé­nye­zés, gye­re­ke­ken segít Mága Zol­tán

Bor­sod és Szol­nok me­gyé­ben már több száz gyer­mek meg­kapta a he­ge­dű­mű­vész tá­mo­ga­tá­sát.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Facebook

Az elmúlt évek hagyományát folytatva az idei tanév kezdetekor is segítséget nyújt a nehéz körülmények között élő nagycsaládoknak Mága Zoltán hegedűművész, így ebben az évben is ezer tanulónak juttat cipőt és iskolatáskát. Borsod és Szolnok megyében már több száz gyermek megkapta a Prima Primissima-díjas hegedűművész támogatását.

Mága Zoltán már több éve minden iskolakezdés előtt segítséget nyújt több ezer olyan családnak, akik néhány felszerelést, vagy ruházatot nem tudnak megvásárolniazért, hogy a tanulók könnyebben ülhessenek be szeptembertől az iskolapadba. A Pro Caritate-díjjal is kitüntetett hegedűművész meggyőződése, hogy a gyermekek tanítása befektetés a jövőbe, az új generációba, éppen ezért a legfontosabb értéknek a tudást tartja, amely rangot és értéket, elismerést és becsületet ad az élethez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mága Zoltán a másodszorra útjára indított 100 templomi koncertsorozatának augusztus 21-ei Szent István téren tartott ünnepi díszelőadásának bevételéből az elmúlt napokban már több száz Borsod és Szolnok megyei hátrányos helyzetű gyermeknek adott át táskákat és cipőket, és a karitatív akcióját az ország más megyéiben és a fővárosban is folytatja.