LELKIZŐ

Megható gesztus, így váltja valóra egy beteg gyerek álmát Tom Hanks

Rengetegen próbálnak segíteni egy leukémiás kislánynak, az akcióhoz csatlakozott az Oscar-díjas színész is.
  • Szerző: Ripost

Egy leukémiával küzdő 12 éves kislány, Aspen különleges kívánságot fogalmazott meg a közelgő szeptemberi születésnapja kapcsán. A lány nem vágyik másra, minthogy küldjenek neki képeslapokat a világ minden tájáról, mert ő az egészségi állapota miatt nem tud utazni.

A kislány kérését édesanyja továbbította a közösségi médiában – írja a Daily Mail. Leírása szerint az oklahomai Aspen nagyon szeretné bejárni a világot, de mivel neki nincs erre lehetősége, szívesen látná a legkülönfélébb helyeket mások szemén keresztül. Kívánsága pedig teljesül is, hisz eddig már több mint 1000 képeslapot kapott.

Sőt, a születésnapját talán még izgalmasabbá teszi, hogy Oklahoma kormányzója, Mary Fallin, valamint a világhírű színész, Tom Hanks is küldött egy-egy lapot. Hanks Görögországból kívánt boldog 13. születésnapot egy képpel, amelyen ő maga is szerepel.

A beteg kislány édesanyja először el sem akarta hinni, hogy tényleg Tom Hanks írta a kedves sorokat, de aztán összehasonlította a sztár aláírását az interneten közzétett autogramokkal és bebizonyosodott: a lapot valóban a színész küldte. Az édesanya pedig biztos benne: lányának a megpróbáltatások ellenére is remekül telik majd az ünnep.

És ezeket olvastad már?