LELKIZŐ

Nyil­vá­nos­ságra ke­rült a levél: eze­ket a fáj­dal­mas so­ro­kat írta Meg­han Markle az ap­já­nak

Az apa és Sus­sex her­ceg­néje még min­dig nem tudta tisz­tázni a hely­ze­tet, a férfi most is lá­nyára mu­to­gat.
  • Szerző: Ripost

Nyilvánosságra került Meghan Markle levele, amelyet esküvője után írt az édesapjának. Sussex hercegnéje kézzel írott levelében úgy fogalmazott Thomas Markle-nek, hogy "millió apró darabra törted a szívem".

A levelet, amelyet a hercegné a nyilvános támadásokra adott válaszként írt, maga az apa mutatta be a sajtónak. A férfi azonban azt állítja, hogy lánya szövege messze áll a valóságtól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A levél létezésére a múlt héten derült fény egy interjúból, amelyet Meghan Markle barátai adtak. Elmondásuk szerint arra kérte üzenetében az apját, hogy álljon le a nyilvános támadásokkal és privát módon rendezzék a viszonyukat.

Az ötoldalas levelet múlt augusztusban küldte el a hercegné, elkeseredett hangvételben kérte apját arra is, hogy féltestvére, Samantha is fejezze be a megalázó, "ördögien hazug" nyilatkozatokat.

Arról is panaszkodott, hogy apja nem akar kapcsolatba lépni vele, miközben az újságíróknak azt mondja, hogy ez pont fordítva van. Sőt, azzal is megvádolja apját, hogy elutasította az általa és Harry herceg által felajánlott segítséget, amikor infarktusa volt. A volt filmes világosító viszont azt állítja, hogy ezek az állítások nem igazak, ezért is mutatta be a levelet.

Ha szeretsz - mint ahogy a sajtónak állítod -, kérlek állj le. Kérlek, engedd békében élni az életünket. Kérlek, állj le a hazudozással és ne okozz annyi fájdalmat, kérlek, fejezd be a férjemmel való viszonyom megmérgezését

- írta a hercegné. A palota egyelőre nem kommentálta a történteket - írja a Daily Mail.

Eközben a címlapon