SZTÁRDZSÚSZ

Üzent Meg­han apja, ezt mondta a kis her­ceg­ről

Míg Meg­han anyja végig jelen volt a szü­lés­nél, a her­cegné apja több ezer ki­lo­mé­terre tar­tóz­ko­dott a her­cegi ba­bá­tól.
  • Szerző: The_M

A brit királyi család és Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland már mind hivatalos közleményekben gratuláltak a sussexi herceg megszületéséhez. Meghan édesapja, Thomas Markle neve azonban nem szerepel egyik közleményben sem, ami jól mutatja, hogy rá nem tekint családtagként Harry és felesége.

Ennek ellenére az egykori filmes is kifejezte örömét, hogy megszületett a  hatodik unokája.

"Nagyon boldog vagyok, hogy az unokám a megszületett a brit királyi családba. Biztos vagyok benne, hogy felnőttként tisztelettel, odaadással és méltósággal fogja szolgálni a koronát és a briteket. Isten áldja meg ezt a gyereket! És egyben gratulálok a csodás lányomnak, Meghan hercegnének és Harry hercegnek is, Isten óvja a királynőt!" - áll a The Sunnak eljuttatott nyilatkozatában.

De hiába a szép szavak, Thomas aligha találkozhat majd legkisebb unokájával. Az elmúlt évek során ugyanis annyit támadta a lányát és a vejét, hogy azzal egy életre leírta magát. A sussexi hercegi pár barátai szerint Harryék sosem bocsájtják meg Thomasnak, hogy kijátszotta őket, és az utolsó pillanatban még az esküvőjüket is megpróbálta tönkretenni.