HŰHA

Tit­kos meg­le­pe­tés az es­kü­vőn, még Harry her­ceg sem sejt sem­mit

Meg­han Markle és Harry her­ceg kö­zelgő es­kü­vő­jé­ről már igen sok rész­le­tet kö­zöl­tek a nyil­vá­nos­ság­gal, de van, amit az utolsó pil­la­na­tig tit­kolni fog­nak.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg tartani akarja a hagyományt, így szerelmét, Megan Markle-t az esküvő napján szeretné először menyasszonyi ruhában látni.  A herceg és a színésznő május 19-én mondják ki a boldogító igent a windsori kastélyban, vagyis már nem kell olyan sokat várnia.

Fotó: Europress - AFP/Daniel Leal-Olivas
Fotó: Europress - AFP/Daniel Leal-Olivas
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan 56 ezer fontos (több mint 20 millió forintos) eljegyzési ruhája után a menyasszonyi ruha tartja lázban leginkább a divatszakmát az idei évben. Még mindig tart a találgatás, hogy kit ér a megtiszteltetés, hogy megtervezze a ruhát, hiszen maga Harry herceg sem tudja, hogy Meghan kit választott, persze több esélyes is van. Korábban már az Erdem, a Ralph & Russo és az Alexander McQueen is felmerült, de a divatszakértők szerint Christopher Bailey, a Burberry korábbi feje lehet a befutó.

A tervező neve azonban csak azután kerül nyilvánosságra, hogy Meghan az esküvő napján megérkezik a Szent György kápolnába. Az esküvővel kapcsolatban ez ugyanis az egyik legszigorúbban őrzött titok - írja a Daily Mail.