HŰHA

Tisz­tá­zó­dott, Meg­han Markle va­ló­já­ban egy macs­ká­ról ne­vezte el a babát

A her­cegné úgy tűnik na­gyon sze­rette a cicát, akit édes­any­já­tól ka­pott, ami­kor még az Egye­sült Ál­la­mok­ban élt.
  • Szerző: Ripost

Mióta kiderült, hogy Meghan hercegné és Harry herceg hétfőn született kisfia az Archie nevet kapta, mindenki azt találgatja, hogy miért választotta Sussex hercegi párja ezt az Amerikában népszerű, de a királyi családban különösnek számító nevet.

A választ egy barát árulta el, de leleplezésével mindenkit megdöbbentett. Meghan hercegné ugyanis az elhunyt macskájáról nevezte el a kisfiát. A titkot Meghan egyik közeli barátnője árulta el a The Sun magazinnak - sőt, még egy képet is mellékelt az eredeti Archie-ról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hercegné édesanyja, Doria Ragland annak idején egy menhelyről hozta el Archie-t, és nagyon fontos része volt a családjuknak. "Meghan odavolt érte, folyton róla beszélt a barátainak. A cica nagyon meghízott, mert egy időben Meghan fagyott szőlővel is etette. Szerintem akörül halhatott meg, amikor Meghan már egyetemre ment. De egyáltalán nem lepett meg, hogy Archie-nak nevezték a kisbabát, imádta azt a macskát" - árulta el az ismerős.

Az Archie név egyébként nemcsak emiatt idéz kellemes emlékeket a hercegnében, gyerekként ugyanis nagy rajongója volt az Archie Comics képregényeknek - melyekből a népszerű Riverdale című sorozat készült.

A hercegi baba középső neve Harrison, ezzel pedig édesapja, Harry herceg előtt tisztelegnek, a név ugyanis annyit jelent "Harry fia".