HŰHA

Ezt senki sem gon­dolta, így él Meg­han Markle és Harry her­ceg

A leg­jobb ba­rá­taik árul­ták el a tit­kot a her­cegi pár­ról, akik­nek az éle­té­ről eddig csak ta­lál­gatni le­he­tett.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle és Harry herceg egy kis házban laknak a Kensington-palota területén, és a barátaik elmondása szerint sokkal átlagosabban élnek, mint azt a világ nagy része hinné.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egykori színésznő élete örökre megváltozott, amikor hozzáment Harry herceghez. A hollywoodi élethez szokott Meghan hercegnének a vörös szőnyeget a királynővel közös hivatalos eseményekre kellett cserélnie. Sokan azt hiszik, hogy hercegnéként már a kisujját sem kell megmozdítania, de ez egyáltalán nem így van.

A barátok szerint Sussex hercegének és hercegnéjének nincs külön szakácsa, ezért minden este a leendő édesanya főz. Akik már személyesen is jártak a hercegi párnál, arról számoltak be, hogy a ház nagyon kicsi és kényelmes, Meghan hercegné pedig nem csak hogy minden nap főz, de a haját és a sminkjét is saját magának készíti el. Egyetlen kivétel az esküvő volt, amikor közeli barátját, Daniel Martint kérte fel, hogy sminkelje ki - írja a Mirror.