FÜLES

Meg­han újra sza­bályt sze­gett, nem bírta ki in­ter­ne­te­zés nél­kül

Úgy tűnik, a her­cegné meg­ke­rülte az ud­vari sza­bály­za­tot, csak azért, hogy sza­ba­don chat­el­hes­sen.
  • Szerző: The_M

Pontosan egy évvel ezelőtt, 2018 januárjában Meghan Markle törölte magát a közösségi oldalakról, hiszen Harry herceg menyasszonyaként már nem lehetett úgy jelen az interneten, mint színésznőként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Viszont most kiderült, hogy a sussexi hercegné újra regisztrált az Instagramra álnéven, hogy a legjobb barátaival tartsa a kapcsolatot. Azonban néhány kommentelő rájött, hogy Meghan szól hozzá álnévena posztokhoz, és beszólásokkal kezdték bombázni. Ebből elege lett a várandós hercegnének, és karácsonykor törölte a kamuprofilját.

Meghan néhány keményebb megjegyzésnél csúnyább elmarasztalást is kaphatott volna, ha a királyi udvarból veszi észre valaki, hogy titokban instázik. A brit uralkodóház kiemelt tagjai – köztük Meghan – nem rendelkezhetnek saját profillal, a nevükben a kommunikációs osztály posztolgat a hivatalos csatornákon keresztül. Egyedül Beatrix és Eugénia yorki hercegnők azok, akik privát emberként használják a Facebookot, de ők nem is jelennek meg sehol a királynő és a család képviseletében.