SIKK

Meg­han Markle imádja ezt a rafi­nál­tan szexi cipőt, szinte min­dig ezt hordja

Könnyed, ele­gáns és stí­lu­sos ez az al­kalmi cipő, nem vé­let­len, hogy a her­cegné egyik ked­vence lett. De nem­csak ő, hanem nők mil­liói van­nak odáig érte. Nem vé­let­le­nül: ele­gáns, mégis vissza­fo­got­tan szexi, és szinte bár­mi­lyen al­ka­lomra tö­ké­le­tes!

Sussex hercegnéje valóságos divatdiktátornak számít: nők milliói figyelik, mit és hogyan visel. Nem véletlen: Meghan Markle mindig visszafogottan elegáns, mégis sugárzik róla a nőiesség. Nagy gonddal választja ki cipőit is: elegáns tűsarkúit imádja a divatvilág.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szinte hagyománnyá vált, hogy Meghan minden eseményen hasonlóan stílusos, hegyes orrú tűsarkú cipőkben mutatkozik. Az olasz luxus cipőmárka, az Aquazurra cipője volt a lábán az esküvőjén is. A tízcentis sarok nőiessé teszi a lábat, a sarok körüli kivágások pedig izgalmasan mutatják meg a lábfej egy-egy részletét.

A cipőmárka tulajdonosai büszkék rá, hogy Meghan az ő magassarkújukat ilyen rendszeresen viseli.

Mivel luxuscipőről van szó, az ára igencsak borsos: nagyjából 220 ezer forintba kerül egyegy ilyen könnyű magassarkú. De az átlagos nőnek sem kell elkeseredni az árak miatt: az üzletekben rengeteg olcsóbb, hasonló típusú cipőt lehet találni. Hiszen amit Meghan visel, azt akarja viselni mindenki…

A csodaszép alkalmi cipő fantasztikusan néz ki nadrággal is!

Még nincs vége, lapozz az izgalmas összeállításokért!