HŰHA

Tel­jes a káosz a her­cegi baba miatt, bom­bát rob­ban­tott ez az el­szó­lás

Sus­sex her­cegi párja hó­na­pok óta tit­ko­ló­zik és sem­mit sem haj­landó el­árulni ba­bá­juk szü­le­té­sé­ről, ez pedig elég sok fej­tö­rést okoz a brit fo­ga­dó­iro­dák­nak is.
  • Szerző: Ripost

A fogadóirodák felfüggesztették az összes fogadásukat, amiket Meghan Markle babájának születésével kapcsolatban lehetett tenni, hiszen a felröppenő hírek miatt a téteken eluralkodott a káosz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A The Sun szerint annyi fogadás érkezett arra, hogy Sussex hercegének és hercegnéjének már megszületett a gyermeke, aki ráadásul kislány, hogy a helyzet kezelhetetlenné vált. Mindez azután történt, hogy kiderült: „valaki tud valamit”. A Paddy Power fogadóiroda ezért fel kellett, hogy függessze a Harry herceg leendő babájával kapcsolatos tevékenységét, ugyanis túl sokan akarták megtenni a tétjeiket.

A közösségi média felhasználói egyébként már hetek óta lázban égnek, hiszen eredetileg arról szóltak a hírek, hogy Meghan hercegné áprilisban fog szülni. A hercegi pár a baba érkezéséről semmilyen hivatalos információval nem szolgált, Harry herceg ráadásul azzal is összezavarta a rajongókat, hogy bejelentette a héten: jövő csütörtökön Hollandiába utazik.

A 34 éves herceg egyébként több nyilvános eseményen is megjelent az elmúlt hetekben, legutoljára hétvégén lehetett látni a London Marathonon és az Anzac Napon sógornője, Katalin hercegné társaságában.

Vannak olyanok is, akik azt feltételezik, hogy a királynő Frogmore-házba tett húsvéti látogatásának a baba születése volt az apropója. Sőt, a rajongók szerint Meghan édesanyjának, Doria Raglandnak és sminkesének Egyesült Királyságba való érkezése is arra utal, hogy a kisbaba már meglátta a napvilágot. Mindez persze csak találgatás, hiszen a szülők nem erősítették meg egyik hírt sem. Sőt még az sem világos, hogy Meghan Markle hol akar (vagy akart) életet adni a kicsinek.