FÜLES

Harry és Meg­han még a saját sza­bá­lyait is meg­szegi ezzel?

A her­cegi pár sűrű na­po­kon van túl, a hét ele­jén üd­vö­zöl­het­ték csa­lád­juk­ban kisfi­u­kat, Ar­chie-t.
  • Szerző: Ripost

Vilmos herceg a gyermekei születésekor Katalin hercegnét drága ajándékokkal lepte meg, ezért felmerül a kérdés, hogy Harry vajon mit adott Meghan hercegnének a kis Archie születésekor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sussex hercege és hercegnéje szerdán mutatta be a nagyvilágnak újszülött gyermekét, ekkor azt kérték, hogy aki ajándékot szeretne küldeni nekik, inkább ajánlja fel az arra szánt összeget valamilyen alapítványnak.

Mégis sokan azt várták, hogy Harry herceg megszegi ezt és valami nagyon értékeset ad a feleségének, miután végignézte, ahogy életet ad első közös gyermeküknek. A boldog apuka akkor a hercegné teljesítményét „semmihez sem fogható”-nak nevezte.

A „push present”, vagyis a szüléskor az anyukának adott ajándék az utóbbi években kezdett egyre népszerűbb lenni, Katalin például György herceg születésekor egy 820 fontos (csaknem 300 ezer forintos) gyűrűt kapott Cambridge hercegétől. Charlotte hercegnő születésekor egy 2600 fontos (több mint 950 ezer forintos) fülbevalóval ajándékozta meg a férje, Lajos születésekor pedig újra gyűrűt kapott – bár ezt a házaspár nem erősítette meg.

Andrew Brown, egy gyémántékszereket gyártó cég vezérigazgatója szerint Meghanon várhatóan egy új smaragdgyűrű vagy karkötő lesz, amikor legközelebb hivatalosan megjelenik. Brown ugyanis azt mondja, hogy a májusi szüléshez a smaragd illik, hiszen ez a drágakő a szerelmet, az újjászületést és a termékenységet szimbolizálja. Viszont az is előfordulhat, hogy édesanyja, Diana hercegnő emlékére inkább turmalinköves ékszert választ, vagy a királynő kedvencét, gyöngyfülbevalót – írja a Mirror.