FÜLES

Máris ki­tört az első bot­rány, ki­til­totta Meg­han a sze­mély­ze­tet

Az új ott­ho­nuk miatt máris össze­tű­zésbe ke­rült a her­cegi pár a sze­mély­zet­tel, a par­ko­ló­ból ugyanis ki­til­tot­ták a dol­go­zó­kat.
  • Szerző: Ripost

Sussex hercege és hercegnéje a hírek szerint máris megsértette új személyzetét a Frogmore-házban azzal, hogy kitiltotta őket a parkolóból. A források szerint már úgy hivatkoznak a rendelkezésre, mint NIMBY, azaz „Not in Meghan’s Back Yard”, ami magyarul annyit tesz: „Csak ne Meghan hátsó kertjébe”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hercegi pár otthona közelében található parkolót a Frogmore-ház személyzete évek óta használja, de Harry és Meghan nem engedi tovább, hogy ott parkoljanak, a másfél kilométerre lévő VII. Eduárd királyról elnevezett nyilvános parkolóban kell mostantól letenniük a kocsikat. Néhányan egyébként kaptak engedélyt a közelebbi parkolásra is, de nem minden dolgozó juthatott hozzá.

Az alkalmazottak azért szerették annyira a régi parkolót, mert onnan gyorsan a helyi golf klubba jutottak, de a krikettpálya is közel volt.

Egyes források arról számoltak be, hogy a dolgozók már attól félnek, hogy a játékpályákról is ki lesznek tiltva, de már most is ki vannak borulva és nagyon csalódottak. Mégis azt remélik, hogy Harry herceg és Meghan hercegné csak annyit szeretne elérni, hogy az ablakuk alatt ne járkáljanak autók – írja a Daily Mail.