HŰHA

5 mil­li­óba fájt Meg­han Markle első lány­bú­csúja

Né­hány ba­rát­nő­jé­vel már el­bú­csúz­tatta a ha­ja­don­sá­got Harry her­ceg sze­relme, de lesz még egy na­gyobb parti is.
  • Szerző: The_M

Néhány napja még arról szóltak a hírek, hogy Meghan Markle elhalasztotta a lánybúcsúját, mert azt szerette volna, hogy az Amerikában élő anyja is jelen legyen. Ám most kiderült, hogy a bulit mégis megtartották Doria nélkül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan és a barátnői a sztárok által imádott Soho Farmhouse egyik házát bérelték ki két napra, több mint 4 millió forintnyi összegért. A vidéki luxusszálló Anglia egyik legnépszerűbb privát bulihelye, ugyanis nemcsak hangulatos, de minden igényt kielégítően lehet ott ünnepelni, anélkül, hogy bármiben hiányt szenvedne az ember, vagy bárki megzavarná a vendégeket.

Fotó: Facebook

A színésznő és társasága a hírek szerint nagyjából egymillió forintért vett igénybe még extra szolgáltatásokat. De a leendő hercegnének volt miből költenie, hiszen a vagyona körülbelül 1,2 milliárd forint.

Fotó: Facebook

A május 19-ei esküvő előtt lesz még egy, az elsőnél is nagyobb lánybúcsúja Harry herceg szerelmének, amin ott lesz mindenki, aki az elsőn nem tudott részt venni. Így az anyukája, Serena Williams teniszbajnok, illetve Priyanka Chopra színésznő is. Egyedül Katalin hercegné nem tud majd elmenni, ő ugyanis vagy mindenórás lesz a harmadik babájával, vagy már meg is szült addigra.

Fotó: Facebook