LOVE

Elát­ko­zott aján­dék­kal lepi meg a ki­rálynő Meg­han Markle-t?

A bri­tek már alig vár­ják, hogy Harry her­ceg fe­le­sé­gül vegye ame­ri­kai sze­rel­mét - már arra köt­nek fo­ga­dá­so­kat, mi­lyen címet kap­nak II. Er­zsé­bet­től.
  • Szerző: Ripost

Az egész világot lázban tartja Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvője - és az, hogy milyen nászajándékokat kapnak a fiatal szerelmesek. Az már biztosnak tűnik, hogy II. Erzsébet 33 éves unokájának és feleségének ajándékozza a Sussex hercege és hercegnéje címet, de mást is tervez, aminek viszont nem feltétlenül örülne az ifjú pár.

Ross leendő grófja és grófnéja? (Fotó: Europress / Ben Birchall / POOL - AFP)
Ross leendő grófja és grófnéja? (Fotó: Europress / Ben Birchall / POOL - AFP)
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A pletykák szerint ugyanis a királynő skót nemesi rangokat is adna Harry-éknek, és a befutónak a Ross grófja és grófnéja cím tűnik. Ezzel csak az a baj, hogy a korábbi grófok közül sokan elég tragikus véget értek. Ross utolsó grófja I. Károly volt, az egyetlen olyan brit király, akit a saját népe fejeztetett le. A cím sokak szerint el van átkozva, így nem ez lenne II. Erzsébet legjobb nászajándéka.

A fogadóirodák jelentése szerint a második legesélyesebb cím a Dumbarton grófja és grófnéja, amit hagyományosan a másodszülött fiúk szoktak elnyerni.

II. Erzsébet rendszerint csak az esküvő napján árulja el, milyen címmel ajándékozza meg az ifjú párt, így a briteknek még közel négy hónapjuk maradt a fogadásaik megkötésére.