LOVE

Meg­szü­le­tett Harry és Meg­han ba­bája!

A fél világ hetek óta erre a pil­la­natra várt: meg­ér­ke­zett az első sus­sexi her­cegi baba.
  • Szerző: The_M

Hétfőn a kora reggeli órákban Meghan Markle-t beszállították a Frimley Park kórházba, ami az új otthonuk, a Frogmore-ház közelében található. Bár egyes információk szerint végül mégis otthon szült, ahogy eredetileg tervezte Harry mindvégig a hercegné mellett volt a vasjúdás során és a nagy pillanatban is. Feltehetően az egykori színésznő édesanyja, Doria Ragland is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hivatalos bejelentés szerint a pár KISFIA már reggel, 6:26-kor megszületett, csak vártak a bejelentéssel.

3,31 kilóval született a kis herceg, mind ő, mind az anyuka egészségesek és jól vannak. Már otthon is vannak mindannyian.

Harry röviddel a nagy bejelentést követően már interjút is adott, amiben elmondta, hogy ez élete legszebb napja, és nagyon büszke a családjára.

A kis herceg nevéről egyelőre nem tudni, de néhány napja a királyi család hivatalos weboldalán elkészült három üres aloldal három fiúnévvel. Így sokak szerint a Jakab, Artúr, Sándor hármasból kerül majd ki a győztes.

A királynő és az egész család gratulált Harrynek és Meghannak.

Eközben a címlapon

Harryék első gyereke a hetedik a trónöröklési sorban, így szinte nulla az esélye, hogy valaha is uralkodóvá koronázzák. Azonban enélkül is a brit királyi család legkülönlegesebb tagja. Egyrészt ő az első, aki félig amerikai és félvér is. Emellett elképzelhető, hogy Meghan és Harry nem Nagy-Britanniában nevelik fel, hanem Afrikába vagy Amerikába költöznek. Ugyanis nagyobb nyugalmat akarnak maguk körül, mint amit Angliában megkaphatnak.

A sussexi hercegi pár eredetileg azt tervezte, hogy a baba megérkezését eltitkolják, mert nem akartak hasonló médiaőrületet, mint Katalin három szülésekor. Azonban a Buckingham-palota úgy döntött, hogy az alattvalóknak joguk van tudni arról, hogy bővült a királyi család, így csak néhány óra erejéig voltak hajlandóak a hírzárlatra.

A pici érkezését mindenki április utolsó vasárnapjára várta, bár Meghan és Harry sosem árulták el pontosan, hogy mikorra van a hercegné kiírva. Ahogy azt is titkolták, hogy mi lesz a baba neme, és elviekben ezzel ők is csak most szembesültek.