HŰHA

Ki­de­rült, va­ló­já­ban ezért ment tönkre Meg­han her­cegné első há­zas­sága

A her­cegné mind­össze két évig volt házas, mert fér­jé­vel va­lami miatt nem jöt­tek ki egy­más­sal. Eddig kel­lett várni, hogy ki­de­rül­jön, mi volt a baj.
  • Szerző: Ripost

Dokumentumfilm készült Meghan Markle életéről, még azelőttről, hogy találkozott volna Harry herceggel. Ebből a filmből minden kiderült a hercegnéről, sőt még a válásának valódi okáról is lehullt a lepel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 37 éves egykori színésznő nemrégiben adott életet első gyermekének, Archie-nak, aki egy évvel a Harry herceggel való esküvője után született.

Sussex hercegnéjének azonban köztudottan nem ez az első házassága, férjétől, a producer Trevor Engelsontól 2013-ban vált el. Meghan hercegné viszont nem szeret erről a házasságról beszélni, ezért a Channel 5 új műsorában a filmkészítők utánajártak, hogy akkor mi mehetett félre a kapcsolatában.

Engelson és Meghan hercegné 2011-ben házasodtak össze Jamaicában, két évvel később pedig „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva elváltak.

A múlt héten bemutatott dokumentumfilmben Ashley Pierson királyi tudósító azt mondta, hogy Meghan színészi karrierje miatt mentek szét. Hét évig voltak együtt, de csak két évig voltak házasok, Pierson szerint pedig a távolság okozta a legnagyobb problémát, hiszen amikor megtörtént az esküvő, Meghan Markle egyből szerepet kapott a Briliáns elmék-ben és Torontóba költözött, míg férje Los Angelesben maradt.

A 42 éves Engelson pár nappal azután házasodott újra, hogy Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke megszületett. A producer Tracey Kurland táplálkozási szakértőt vette feleségül - írja a Mirror.

Eközben a címlapon