SZTÁRDZSÚSZ

Alakul a botrány Meghan Markle körül, fogy a család türelme

A szí­nésznő sze­ret­tei lehet, hogy nem lesz­nek ott Harry her­ceg és Meg­han es­kü­vő­jén, ugyanis még most sem ér­ke­zett hoz­zá­juk meg­hívó.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle családja még mindig nem tudja, hogy elmehetnek-e a színésznő május 19-i esküvőjére, illetve arról sincs értesülésük, hogy az édesapja vezeti-e oltárhoz a menyasszonyt. Senki sem kapott ugyanis meghívót közülük.

Fotó: Europress - APF/Adrian Dennis
Fotó: Europress - APF/Adrian Dennis
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család azonban továbbra sem sejt semmit, pedig már hírességek is bejelentették, hogy ott lesznek, Victoria Beckham például egy show-műsorban szólta el magát.

A Kensington-palota egyelőre semmilyen hírt nem erősített meg azzal kapcsolatban, hogy a Szent György kápolnában ott lesz-e az örömapa, a korábban operatőrként dolgozó Thomas Markle. Meghan unokatestvére, Trish Gallup ezért hivatalos levélben kérdezte meg Harry herceget, hogy a családot tényleg kihagyják-e az ünnepélyből, de választ még nem kapott.

A színésznő egyik nagybátyja pedig elmondta, hogy még az apa maga sem tudja, hogy ő vezeti-e oltárhoz a menyasszonyt, de azt nem érti, hogy mi lehet a probléma. Ennek ellenére Thomas Markle közeli barátja biztos benne, hogy végül elláthatja örömapai kötelességét, hiszen egyetlen találkozása nagyon jól sikerült a herceggel - írja a Daily Mail.