HŰHA

Most már biz­tos a bot­rány: Meg­han Markle apja még­sem megy az es­kü­vőre

A 73 éves férfit mu­száj meg­mű­teni, pedig ked­den már azt mondta, hogy min­den­kép­pen sze­retne ott lenni a nagy napon.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle családjáról egyre többet lehet hallani, ahogy közeledik az esküvő. Édesapja nemrégiben bukott le azzal, hogy megrendezett paparazzó fotókat készítettek róla pénzért, nem sokkal később pedig kiderült, hogy szívinfarktusa volt. Thomas Markle így nem tud ott lenni lánya esküvőjén, hiszen brit idő szerint szerda délután megműtik - írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 73 éves örömapa, aki Mexikóban él, úgy véli, hogy a szívrohamot nem a fotók miatt kialakult botrány okozta, hanem fia, Thomas Jr. rágalmazó levele. A férfi ugyanis nyílt levélben támadta meg saját testvérét, meg akarta győzni Harry herceget, hogy ne vegye feleségül Meghant, mert „az lenne a legnagyobb hiba a királyi esküvők történetében. Még nem késő, Meghan Markle nyilvánvalóan nem neked való nő”. Ezek után féltestvérét úgy jellemezte, hogy „gyenge, sekélyes és beképzelt nő, aki bolondot csinál a hercegből és a családi örökségből is”. Később a férfi bocsánatot kért, illetve közölte, hogy szeretné, ha meghívnák az esküvőre.

Eddig bizonytalan volt, hogy ki vezeti szombaton oltárhoz a színésznőt, ám a műtét bejelentése után már biztos: nem Thomas Markle kíséri a kápolnába Meghant.

Az apa egyébként már hétfőn közölte, hogy inkább nem megy el az esküvőre, mert nem akarja kínos helyzetbe hozni a lányát. Kedden mégis úgy tűnt, a helyzet megoldódik és Markle ott lesz a nagy napon. Meggondolta magát és nem akarta kihagyni a történelmi eseményt és lánya életének legboldogabb napját, ám egészsége most mégis közbeszólt. Kedden újból kórházba került.