MAMAKLUB

Így akar szülni Meg­han Markle: ő a leg­na­gyobb kü­lönc a ki­rá­lyi ud­var­ban

A hírek sze­rint a Sus­sex-i her­cegné tel­je­sen ter­mé­sze­tes úton, az ott­ho­ná­ban sze­retné vi­lágra hozni kis­ba­bá­ját. Kü­lön­böző ho­lisz­ti­kus mód­sze­rek­kel ké­szül a nagy napra, és lehet, hogy ki­pró­bálja a hip­nó­zis­ban szü­lést.
Fotó: AFP

A bennfentesek szerint Harry herceg felesége a szülés körüli teendőkben is követi a természetesség elvét, hiszen egész életmódja ezt tükrözi.Igyekszik a hipnoszülés technikáját is elsajátítani, amely megkönnyítheti a vajúdását. Ezért egy speciális légzést sajátít el, és sokat meditál. Úgy tervezi, hogy a szülés alatt éber marad, tudatosan ellazítja a módszerrel a testét, hogy pontosan érzékelje méhe hullámait és kisbabája kifelé haladását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Akupunktúrával is kezelik

Meghan azonban nem áll meg itt, rendszeresen kap akupunktúrás kezeléseket is. A terhessége utolsó szakaszában egy olyan tűszúrásos kezelésekre jár, amelyek javítják a méh vérellátását, így megkönnyítik a várandósságot és a szülést. Meghan azt tervezi, hogy ezeket a kezeléseket egészen a szülés napjáig folytatni fogja. A királyi család hagyományaitól eltérően a hercegné dúlát is fogadott a nagy napra, aki egyrészt lelkileg, másrészt különféle természetes módszerek segítségével fizikailag is támogatja őt. Azt azért elárulták, ha szükséges, az orvostudomány segítségét is igénybe fogják venni. Meghan mindenesetre mindent megtesz a könnyű és természetes otthonszülés érdekében, és igyekszik majd annyira a természetesen világra hozni a babáját, amennyire csak lehetséges.

Fotó: AFP

Nem követi a hagyományokat!

Egyes források szerint Meghan hercegné másik újítása, hogy nem szeretne a kisbaba érkezése után azonnal megjelenni a nyilvánosság előtt, ahogyan azt sógornője, Katalin mindhárom gyermeke születésénél tette. Ehelyett inkább igyekszik megőrizni az érkezés intim légkörét, és családjával együtt, visszavonultan töltené a gyermekágyi időszakot. Édesanyja azonban fontos szerepet kap majd a család életében, hiszen úgy hírlik, egy időre lányához költözik, hogy segítsen az újszülött körüli teendőkben. Persze azt, hogy valójában hogy alakulnak a dolgok azt csak a királyi sarj érkezése után tudhatjuk pontosan meg. Meghan azonban úgy tűnik, nem áldozza fel a hagyományok kedvéért az intimitást, és ebben is ragaszkodik a saját elképzeléseihez.

Eközben a címlapon