FÜLES

Me­gint min­den­kit át­vert Meg­han her­cegné: ki­de­rült, hol fog szülni va­ló­já­ban

Eddig min­denki azt hitte, az új ott­ho­ná­hoz kö­zeli kór­há­zat vá­lasz­totta.
  • Szerző: Ripost

Bár hivatalosan nem közölték még, hol hozza világra Meghan hercegné első gyermekét, azonban több jel is arra utal, hogy a londoni Szűz Mária Kórház Lindo szárnyának szülészetet választotta.

A magánkórház szülészetén ugyanis bejelentették az ápolóknak, hogy senki sem mehet szabadságra áprilisban - amikorra ki van írva Meghan...

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: AFP

A hír hallatán sokan felhúzták a szemöldöküket. Ugyanis ez az a kórház, ahol Katalin hercegné mindhárom gyermekét világra hozta. Eddig mindenki úgy tudta, Meghan a sógornőjével meglévő feszültség miatt direkt másik intézményt választott, és inkább az új otthona közelében lévő Frimley Park Kórházban szeretne szülni.

A hercegné egyik rajongójának árulta el, hogy most a hatodik hónapban jár és április végén lesz esedékes a szülés. Azt azonban egyelőre ő maga sem tudja, hogy kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt - írta a Daily Mail.

Az biztos, hogy nem lesz olcsó a szülés, főleg, ha valóban a Szűz Mária Kórház mellett döntöttek. Ott ugyanis 7500 fontba kerül egyetlen éjszaka. Ezért az árért azonban luxuskörülményeket kapnak: magánszobát, sőt, ha igénylik, saját lakosztályt, a szülők pezsgővel koccinthatnak a csemete érkezésére, és még masszázst is kapnak.