FÜLES

Meg­han édes­anyja fur­csa hú­zása: még­sem segít a lá­nyá­nak?

Eddig úgy volt, hogy hó­na­pokra Meg­ha­nék­hoz köl­tö­zik, hogy se­gít­sen a baba kö­rüli te­en­dők­ben.
  • Szerző: Ripost

Kedden délután már biztos, hogy Los Angelesben volt Doria Ragland. Meghan hercegné édesanyját kutyasétáltatás közben kapták lencsevégre.

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ebben nem is lenne semmi különös, csakhogy eddig úgy tudtuk, pár hónapig biztos Angliában marad, hogy segíthessen unokája, a kis Archie körüli teendőkben.

Egy forrás azt nyilatkozta a Grazia magazinnak, hogy a nagymama segítsége "nélkülözhetetlen" Meghannak és Harry hercegnek, akik egyelőre nem tudták még kiválasztani a megfelelő dadát és szakácsot.

Szakértők szerint az, hogy Raglandot megemlítették a hivatalos bejelentéskor is, azt mutatja, hogy komoly szerepet szánnak neki a kis Archie nevelésében.

A Los Angeles-i életét azonban a jelek szerint nem akarja feladni, hiszen odafűzi a munkája és ott vannak a barátai is.De azért egy szobát fenntartanak neki a Frogmore-házban is, hogy bármikor meglátogathassa az unokáját.

Doria a hírek szerint még egy gyermekgondozási tanfolyamra is beiratkozott Brandi Jordanhez Hollywoodban. Jordan olyan sztároknak segített már, mint Meghan Fox, Rosamund Pike és Julia Stiles.

Eközben a címlapon