RIPOSTER

Most kö­zöl­ték a ször­nyű hírt: el­hunyt a ba­la­toni vil­lám­csa­pás ál­do­zata

Több em­bert ért vil­lám­csa­pás a Ba­la­ton part­ján egy hét­tel ez­előtt, ám az egyik sú­lyos sé­rült nem élte túl a bal­ese­tet.
  • Szerző: Ripost

A szombathelyi kórházban meghalt az a sérült, akit egy hete villámcsapás ért Gyenesdiáson, a strandon. Múlt héten pénteken sérült meg négy ember, három nő és egy férfi a gyenesdiási strandon, amikor villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe.

Képünk csak illusztráció.
Képünk csak illusztráció.
Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Vaol arról értesült, hogy az egyik sérült, akit a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba vittek mentőhelikopterrel múlt pénteken, egy hét után belehalt sérüléseibe.

Meg nem erősített információk szerint egy celldömölki családot ért villámcsapás, amely közvetlenül három embert sújtott, két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni. A negyedik sérült, egy német nő könnyebb fejsérüléseket szenvedett, ő már a múlt hétvégén elhagyhatta a keszthelyi kórházat. Szintén már a hétvégén hazatérhetett az a fiatal nő, akit közvetlenül is sújtott a villámcsapás. Rajtuk kívül egy középkorú férfit, a családfőt vittek a keszthelyi kórházba: ő jól van, a keszthelyi intenzív osztályról átvitték zalaegerszegi kórház kardiológiai osztályára.