INSIDER

Meg­fosz­totta leg­fél­tet­tebb kin­csé­től: durva bosszút állt édes­any­ján az egye­te­mista fiú

Ka­la­páccsal tá­madt alvó édes­any­jára a 21 éves egye­te­mista fiú.
  • Szerző: Ripost

A 21 éves fiú anyja megelégelte, hogy gyermeke el sem mozdul a számítógép mellől, ezért eltiltotta. Az egyetemista srác egy éven át tervezgette, hogyan fogja megölni.

J. Nándor szülei elváltak, a fiú az anyjával és a testvérével élt. A vád szerint a srác az internetes szerepjátékok rabjává vált. Az anyjával egyébként is megromlott a kapcsolata, mert az asszony a legapróbb részletekig bele akart szólni, hogy miképp éljen. J. Nándor egy kis időre el is költözött egy albérletbe, de nem tudta fenntartani, így visszakéredzkedett az édesanyjához. Azt viszont nem tudta megemészteni, hogy eltiltotta a számítógéptől. A bátyja le is kódolta a házban a vezeték nélküli internetet úgy, hogy Nándor ne tudjon játszani.

Az egyetemista 2015 októberében kezdte el megtervezni anyja meggyilkolását. Az ötletet egy filmből merítette: ebben az egyik szereplő a fejre mért határozott kalapácsütéssel öli meg a feleségét. J. Nándor úgy gondolta, hogy így kevés szenvedést okoz az anyjának, mivel az első ütéstől majd elveszti az eszméletét, így a többit már nem is fogja érezni.

2015. december 5-én a fiatalember megvárta, amíg az anyja elalszik, majd éjjel két óra tájban lement hozzá az emeleti szobájából. Egy órán át nézte az alvó nőt azon tanakodva, megölje-e, aztán ütni kezdte a fejét a kalapáccsal. Az asszony azonban felébredt, s védekezése közben eltört a kalapács nyele. Ugyanakkor a sötétben nem ismerte fel a fiát, aki a szobájába futott, majd úgy tett, mintha a betörők a teraszajtón át menekültek volna el. Még az emeletet is körbejárta utánuk kutatva. De annyira nyomasztotta a tette, hogy később mindent bevallott a családtagjainak. Az ügyben szerdán hirdet ítéletet a Debreceni Törvényszék.