MANI

Nagy be­je­len­tést tet­tek: meg­fej­tet­ték a Ber­muda-há­rom­szög tit­kát!

Az ördög há­rom­szö­ge­ként is is­mert te­rü­le­ten eddig 20 re­pü­lő­gép és 50 hajó tűnt el nyom­ta­la­nul. Egy auszt­rál tudós most elő­állt a titok nyit­já­val.
  • Szerző: MZ/X

Dr. Karl Kruszelnicki a news.com.au-nak elmondta, hogy szerinte az a Bermuda-háromszög titka, hogy

nincs semmiféle titka!

A legalább 1000 ember halálát követelő Florida-Bermuda-Puerto Rico háromszögében lévő terület titkát régóta kutatják a tudósok és rendíthetetlen tengerészek, ez idáig sikertelenül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Továbbra is évente legalább 5 repülőgép tűnik elnyomtalanul a terület felett.

Fotó: Twitter

Dr. Kruszelnickia londoni Lloyds és az Egyesült Államok parti őrsége által összesített adatokra alapozva azt állítja, hogy a Bermuda-háromszögben eltűnő repülőgépek száma megegyezik a világ bármely pontján eltűnt gépek számával, vagyis nem tűnik el a térség felett több gép, mint máshol a világon.

Mivel a Bermuda-háromszög a világ egyik legelterjedtebb hajózási útvonala - ezeken a vizeken a hajók eljutnak az amerikai, az európai és a karibi kikötőkbe is -az is tejesen „normális”, hogy több hajó is elsüllyedt a területen.

A tudós szerint az eltűnésről szóló történetek természetesen igazak, viszont hiányosan dokumentálták őket, és így legendák lettek belőlük.Dr. Karl Kruszelnicki szerint semmi különleges nincs a Bermuda-háromszögben, egyszerűen csak sok arrafelé a vihar, és régebben a hajók és a repülőgépek kapitányai nem voltak olyan jól képzettek, mint a maiak, ahogy a járművek sem voltak elég jól megépítve.