LOVE

Megérte várni! Álomesküvőt tartottak az Operett sztárjai!

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté egy évvel már elhalasztották a lagzit, most mindent bepótoltak!

A Vajdahunyad várában tartotta az esküvőjét Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, azaz Kiskeró szombat délután: a szertartást a Jáki kápolnában, a lagzit a Mezőgazdasági Múzeum kupolateremben rendezte a sztárpár. 

A vendéglistán rengeteg ismerős arc szerepelt: a Bors úgy tudja, hogy a fiatalok boldogságát együtt ünnepelte Janza Kata, Vágó Zsuzsi, Szulák Andi a kislányával, Peller Anna, Szabó P. Szilveszter, Kállay Bori és Vitray Tamás, Mészáros Árpád Zsolt, valamint a válófélben lévő, az esküvőre új párjukkal érkező Polyák Lilla és Homonnay Zsolt is. 

A Blikk szerint a lagzin Máté édesanyja nem volt jelen, de édesapja, Kerényi Miklós, az Operettszínház igazgatója boldogan mosolyogta végig az esküvőt. 

Máté még 2014-ben jegyezte el Annamarit egy kulcskarikával, ám az esküvőt végül mégsem a következő nyáron tartották: annyira sok fellépésük volt, hogy még a nászútra sem tudtak volna elmenni. Ezért úgy döntöttek: inkább elhalasztják a nászt.

A lagzi most sem a fényűzésről szólt: minden részlet kedves, ízléses és visszafogott volt, a fiataloknak az volt a fontos, hogy a boldogságukat megosszák a szeretteikkel.