TESTFACTOR

2018-ban ezek­kel a va­diúj öt­le­tek­kel te­hetsz még töb­bet az egész­sé­ge­dért!

Az egész­ség jö­vőre sem megy ki a di­vat­ból, sőt! Szu­per újí­tá­so­kat mu­ta­tunk, hogy még erő­sebb, még ener­gi­ku­sabb le­hess! Ez a siker kul­csa!
címkék:

Itt az új szuperétel, a moringa!

A moringa fa szárított levelének megőrlésével készült moringa-por 90 létfontosságú tápanyagot és 46 -féle antioxidáns vegyületet tartalmaz, többek között a vas és a kalcium egyik legjobb természetes forrása. Immunrendszer-erősítő hatása mellett a vérnyomást és az ízületeket is képes karban tartani, de az erőnlétet, és az energiaszintet is növeli.

Jön a képernyőfény-védő krém

Az UV-sugarak mellett a légszennyezettség, a képernyők kék fénye, és a bőrápoló szerek egyes összetevői is terhet rónak a bőrre – az új generációs szépítőszerek ezekre a kihívásokra is választ adnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pinterest
Kötelező önidő!

Az elfoglalt nők közül is egyre többen jönnek rá, hogy magukra időt és energiát szánni nem luxus, hanem jószerivel kötelező.

Telefonos segítség az egészséghez

Appok figyelmeztetnek a termékeny napjaidra, de akár otthon elvégezhető teszteket is rendelhetsz online.

Az otthonod fitneszteremmé változik

Hihetetlen, mennyi időt spórolhatsz az új trenddel! Nem kell elmenned a fittnes terembe, helyette online is bekapcsolódhatsz a kedvenc aerobik-órádba, vagy csatlakozhatsz egy kőkemény spining csoporthoz! Mindehhez persze az otthoni fitnesz-eszközök is egyre magasabb színvonalúak.

Fotó: Pinterest
Jön az egészséges kutya- és macskakaja

A kedvenceid is egyre egészségesebben táplálkozhatnak, a gyártók most már erre is odafigyelnek.

Eközben a címlapon

Vitamin a szellemi teljesítményért

A recept nélkül kapható szerek piacán olyan étrendkiegészítők jelennek meg, amelyek segítenek abban, hogy maximálisan kihasználd a képességeidet.

Egyre természetesebb lesz az otthonunk

A 2018-as lakberendezési trendek is a természetességet, az egészséget tükrözik majd.

A hosszú élet az új anti-aging

Már nem az a cél, hogy minden áron fiatalok maradjunk, vagy legalább annak tűnjünk, hanem az, hogy egészségben, aktívan éljünk minél tovább.

Fotó: Pinterest
Az edzőruhák is megújulnak

Az új edzőruhák hűvösen tartanak, és minden sportra alkalmasak – a divat pedig leginkább a body & mind irányzatok felé halad, így egyre több ruhát találunk az üzletekben a jógához, a tai chi-hez és a többi spirituális sportághoz. A színekben uralkodó lesz a fehér és a nude árnyalat.

Jön a biohacking

Az új évben alkalmazások és trükkös hatóanyagok segítik majd, hogy az egészség szolgálatába állítsuk a technológiát. Az új alkalmazások segítségével tökéletesen kielemezhetjük a ciklusunkat, a szuperételek segítenek az erőnk, energiák felélesztésében, de a szépségápolásba is belopódznak olyan újdonságok, amilyenek például a hasznos baktériumok, amelyek a bőrt is szépítik.

Felfeldezzük és imádjuk a Holdat

Nem újdonság, hogy a Hold komoly hatást gyakorol ránk, 2018-ban azonban a korábbiaknál is jobban értékeljük majd. Sokkal többet fogunk foglalkozni vele, mint a horoszkóppal.

Betör az okosmatrac

Az alvás minőségének javítását célzó termékekre egyre nagyobb az igény, így 2018-ra várják az okosmatracok sikerét. Ez a matrac elemzi a rajta alvó ember alvását, szabályozza a hőmérsékletet, és akkor ébreszti fel az alvót, amikor az egy felületesebb alvási fázisban van.

Fotó: Pinterest
Érkeznek a növényi joghurtok

A joghurt minden változatban egészséges, de 2018 sztárjai kétségkívül a növényi joghurtok lesznek.

A természetes sminkek egyre színesebbé válnak

A természetes eredetű sminkszerekkel eddig legtöbbször finom, natúr sminket lehetett készíteni. Mostantól azonban megnyílik az út az élénkebb, feltűnőbb színek előtt is.

A kombucha ínyenc ital lesz

Az erjesztett teából készült egészséges ital eddig is nagy sztár volt, most azonban tovább fejlődik: jönnek a gyümölcsös, kávés, vaníliás kombucha-italok.

Coworking-irodák csak nőknek

A szabadúszás egyre elterjedtebb életforma lesz – és megjelennek a kifejezetten szabadúszó nőknek szánt közösségi irodák is.

Fotó: Pinterest
Egyre népszerűbbek az „offline” helyek

Egyre többen szeretnének legalább időlegesen lekapcsolódni a hálózatról – nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek majd az olyan kávézók, éttermek és szállodák, ahol nincs WIFI.

címkék: