EZO

Megér­ke­zett az ok­tó­beri ho­rosz­kó­pod: ki­de­rül, bol­dog le­szel-e

A kö­vet­kező hónap sok meg­le­pe­tést tar­to­gat. Nézd meg, mi vo­nat­ko­zik a csil­lag­je­gyedre.

Az október meglepetéseket és fordulatokat is tartogat. Hogy a szerelmi életedben, esetleg az élet más területén számíthatsz kellemes vagy figyelmeztető meglepetésre, az most kiderül.

Kos

Vágni fog az eszed ebben a hónapban. Új tanulmányok, új tanfolyam. régóta tervezett tudások vagy praktikák elsajátítása - mind ideális számodra a következő hetekben. Sajnos egyúttal sok stressznek is ki leszel téve magánéletedben és munkádban is. Ezért nagyon fontos szerepet játszanak majd a mostani időszakban barátaid, családod, akikre számíthatsz és biztonságot nyújtanak neked.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bika

Valami bánt és nyomaszt most, és a legjobb, ha ezt önmagad, egyedül oldod meg. Ha túlesel rajta, akkor nagyot fog nőni tőle önbecsülésed és egészen új erőre kapsz. Ennek ellenére pozitív hangulatban vagy, és az október egy sikeres időszak lesz számodra.

Fotó: 123RF

Ikrek

Szép időszak vár rád. Karrieredben pozitív változások érkeznek, párkapcsolatod megerősödik, tele leszel energiával és életkedvvel. Most érdemes új sportba belevágnod, hogy még több energiát szerezz, és hasznos az is, ha szánsz időt egy kis meditációra, az események értékelésére is. Legyél türelmes és segítőkész a szeretteiddel, most szükségük van arra, hogy mellettük legyél.

Mutatjuk a többi csillagjegyet is! LAPOZZ!