EZO

Megérkezett az októberi horoszkópod: kiderül, boldog leszel-e

A következő hónap sok meglepetést tartogat. Nézd meg, mi vonatkozik a csillagjegyedre.
  • Szerző: Ripost

Az október meglepetéseket és fordulatokat is tartogat. Hogy a szerelmi életedben, esetleg az élet más területén számíthatsz kellemes vagy figyelmeztető meglepetésre, az most kiderül.

Kos

Vágni fog az eszed ebben a hónapban. Új tanulmányok, új tanfolyam. régóta tervezett tudások vagy praktikák elsajátítása - mind ideális számodra a következő hetekben. Sajnos egyúttal sok stressznek is ki leszel téve magánéletedben és munkádban is. Ezért nagyon fontos szerepet játszanak majd a mostani időszakban barátaid, családod, akikre számíthatsz és biztonságot nyújtanak neked.

Bika

Valami bánt és nyomaszt most, és a legjobb, ha ezt önmagad, egyedül oldod meg. Ha túlesel rajta, akkor nagyot fog nőni tőle önbecsülésed és egészen új erőre kapsz. Ennek ellenére pozitív hangulatban vagy, és az október egy sikeres időszak lesz számodra.

Ikrek

Szép időszak vár rád. Karrieredben pozitív változások érkeznek, párkapcsolatod megerősödik, tele leszel energiával és életkedvvel. Most érdemes új sportba belevágnod, hogy még több energiát szerezz, és hasznos az is, ha szánsz időt egy kis meditációra, az események értékelésére is. Legyél türelmes és segítőkész a szeretteiddel, most szükségük van arra, hogy mellettük legyél.

Mutatjuk a többi csillagjegyet is! LAPOZZ!


Rák

Ez az időszak tökéletes arra, hogy megtaláld a Nagy Õt. Járj nyitott szemmel, használd ki a programokra és ismerkedésre alkalmas lehetőségeket, legyél befogadó. Próbálj majd inkább a többedik randevú alapján ítélni, és kevésbé nagy jelentőséget tulajdonítani az első benyomásoknak - ez megvédhet későbbi csalódástól, és az is lehet, hogy aki elsőre még nem ragadott meg annyira, néhány találkozás után már nagy hatással lesz rád. Élvezd ki ezt a kedvező időszakot!

Oroszlán

Nagyon gyümölcsöző időszak előtt állsz. Ha már van partnered, akkor most még közelebb kerültök egymáshoz. Ha egyedülálló vagy, akkor sok új élményben is szórakozásban is lesz lehetőséged. Akár kapcsolatban, akár szingliként élsz, a szerelem erős és felemelő érzése most a szívedbe költözik, ez pedig szinte új életre kelt téged. A gondok és nehézségek most szinte elkerülnek a következő hetekben.

Szűz

A komolyabb gondokat és jelentősebb dilemmákat igyekezz ne eben a hónapban megoldani, hanem kicsit told későbbre, ha van rá lehetőséged. Akkor majd könnyebben és higgadtabban fogsz tudni helyes döntéseket hozni. Sajnos krízisekre is számíthatsz párkapcsolatodban, de ne ijedj meg tőle nagyon, meg fogjátok tudni oldani, csak fontos, hogy kompromisszumokra törekedjetek!

Mutatjuk a többi csillagjegyet is! LAPOZZ!


Mérleg

Sokat fognak jelenteni ebben a hónapban a szeretteiddel töltött alkalmak, számíthatsz rájuk, és ez fontos is lesz októberben. Hasznos tanácsaikat érdemes meghallgatnod, mert segítenek a gondok megoldásában. Kerüld a mostani időszakban a kockázatos helyzeteket, de időnként azért próbálj meg kilépni komfortzónádból. Karrieredben sikerekre számíthatsz, melyhez előtte gyűjts egy kis erőt és lendületet.

Skorpió

Most van itt a tökéletes időszak arra, hogy rendezd a gondolataidat, átlásd a múltbeli eseményeket, tisztázd a céljaidat és meghatározd, milyen úton érdemes elindulni a megvalósításuk felé. Tedd félre a félelmeid, ne vegyél a lelkedre túl sok problémát, hanem koncentrálj önmagadra. Ezek a hetek számodra a belső munka és a harmónia megtalálása mellett azért is nagyon fontosak, mert sokkal jobban fogsz tudni haladni a vágyaid felé, mint korábban.

Nyilas

Kicsit határozatlan leszel októberben, nehezen fogsz tudni döntéseket hozni, ezért számíthatsz néhány kellemetlenségre. A felmerülő bonyodalmak szerencsére nem leküzdhetetlenek, de szükség lesz erőfeszítéseket tenned munkád során és a magánéletedben is. Pároddal nagyon meghitt és harmonikus időszak vár rátok, mely erőt ad neked és feltölt az élet többi területén tapasztalt problémáknál.

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!


Bak

Munka terén egy nyugodt időszak érkezik most el. Végre nem kell stresszelned, kiélvezheted a kiegyensúlyozott állapotot. Ha még nem találtad meg a párod, akkor most nagy rá az esély, hogy megismerkedj a lelki társaddal! Ha pedig kapcsolatban élsz, akkor a tökéletes harmónia tesz boldoggá, melyet az október elhoz nektek.

Vízöntő

Nagyon erőssé válik meglévő párkapcsolatodban a szövetség és az intimitás köztetek. Ha még szingli vagy, akkor kicsit várnod kell az Igazira, egyelőre a legjobb, ha inkább önmagad fejlesztésére koncentrálsz. Ez egy későbbi kapcsoltban is nagy értéket jelent majd. Kellemes hetek várnak rád, de azért a gondok sem kerülnek el. Most alkalmad lesz megélni, hogy a gondok leküzdése csak még erősebbé tud tenni, különösen akkor, ha átgondolod, neked mit kell tanulnod a helyzetből.

Halak

Karriered szinte szárnyalni fog, még az is meglehet, hogy előléptetésben lesz részed. És ehhez még csak túlságosan meg sem kell erőltetned magad, nyugodtan elengedheted a túlterheltséget és a sok túlórát is. Párkapcsolatodban számíthatsz vitákra, de ezek jelentéktelen apróságok lesznek, nem fognak komoly gondokat okozni, könnyedén túl fogtok lendülni az apró nézeteltéréseken.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?