ÉLETMÓDI

Megér­ke­zett az au­gusz­tusi sze­relmi ho­rosz­kó­pod: Most ki­de­rül, mi vár rád

Most meg­tu­dod, mit tar­to­gat szá­modra a kö­vet­kező hónap. Vajon bol­dog­sá­got? Netán rá­ta­lálsz a Nagy Ő-re?

A nyár utolsó hónapja sok meglepetést, egyeseknek igazi boldogságot, másoknak váratlan kihívásokat tartogat. Neked mit ígérnek a csillagok augusztusra? Nézd meg, mi lesz a sorsod a horoszkóp szerint.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kos

Nagy dolgok vannak most készülőben, könnyen lehetséges, hogy nem csupán megismerkedsz valakivel, de az a valaki lesz majd az igazi párod egy életen át. Olyan szerencsés időszakba lépsz a szerelem terén, amelyre már régóta vágytál. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor ez az időszak még inkább összekovácsol benneteket a pároddal, szorosabbá válik köztetek a kötelék, és új szintre emelkedik a párosotok.

Bika

Mozgalmas időszak elé nézel, igazán szerencsés hetek várnak rád. Dúskálni fogsz az elismerésben az élet minden területén, és nagyszerű kapcsolatokat építhetsz ki. Ezek a hetek főleg annak kedveznek, hogy megvalósítsd álmaid, átgondold, mire is vágysz. De egy új barátságból később akár nagy szerelem is szövődhet... Meglévő párkapcsolatodra érdemes kicsit jobban koncentrálnod, ne engedd meg magadnak, hogy a sok új izgalom miatt elhanyagold azt, akit szeretsz!

Ikrek

Kicsit mintha fáradt lennél és elcsigázott... Ne hidd, hogy vége a nyárnak és a nyár örömeinek, még sok öröm vár rád! Nyerd vissza az önbizalmad, ne kételkedj megérzéseidben és ötleteidben! Jó esélyed van arra is, hogy megtaláld az Igazit ebben a hónapban! Ha párkapcsolatban élsz, akkor tölts minél több minőségi időt együtt a kedveseddel. Jó időszak ez arra, hogy még jobban egymásra találjatok, rendezzétek soraitokat és te is végiggondold, mit érdemes másképp és jobban csinálnod.

Mutatjuk a többi jegy következő heteit is! LAPOZZ!