EZO

Megér­ke­zett az áp­ri­lisi ho­rosz­kó­pod: nem várt for­du­lat az éle­ted­ben

Öröm­teli tár­sas kap­cso­la­tok és ko­moly ki­hí­vá­sok vár­nak ebben az idő­szak­ban. Ezekre fi­gyelj oda na­gyon és az év má­so­dik fe­lé­ben kel­le­mes meg­le­pe­tés­ben lehet ré­szed.
  • Szerző: F. E.

KOS (március 21. – április 19.)

Amit elvesztettél a vámon, azt a réven visszakapod - ez lehetne az április mottója számodra.

Kapcsolatod a nehézségek által egyre erősebbé válik

és végre úgy érezheted, hogy valóban szeretve és megbecsülve vagy. Most egy sokkal nyugodtabb időszak következik, ha lehetőséged nyílik rá, utazz el pár napra és élvezd a kikapcsolódást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

BIKA (április 20. – május 20.)

Az utóbbi időszakban kicsit többet lazsálhattál, itt az ideje rangsorolni kötelezettségeidet és annak megfelelően aktivizálni magad. Tanulásra, önfejlesztésre is kiváló periódus. Az április rengeteg alkalmat fog kínálni flörtölésre és szórakozásra is. Azoknak a Bikák pedig, akik komoly párkapcsolatban élnek, még nagyobb elmélyülést és elköteleződést élhetnek meg a kapcsolatukban.

IKREK (május 21. – június 20.)

Most leginkább a szabadidős tevékenységekre érdemes a hangsúlyt fektetni, mi az, ami igazán foglalkoztat, mi az, amivel a legtöbbet tudnád kihozni magadból. A munkát tedd most félre picit, figyelj az életed többi területére is. Kapcsolatodban a kompromisszumkészség komolyabb vitáktól menthet meg. Vedd figyelembe a másik véleményét is.

Lapozz a folytatáshoz!