ÉLETMÓDI

Megérkezett a téli időjárás-előrejelzés - nem hiszed el, mi vár ránk!

Váratlan fordulatok tarkítják a következő hónapokat. Mutatjuk, milyen lesz a tél.
  • Szerző: Ripost

Végleg vége a nyarat idéző napoknak, ideje beletörődnünk, hogy az ősz visszavonhatatlanul megérkezett. Sőt nyakunkon van már a tél is. És több meglepetést is tartogat...

A mostani zimankó ellenére november még egészen kegyesen bánik velünk. A korábbi átlagnál jóval magasabb hőmérsékletre számíthatunk, és szerencsére bőven lesz részünk napsütésben is. Egészen kellemes hetekre készülhetünk.

Még november vége is tartani fogja magát, a 10 fok körüli átlaghőmérséklet nagyon is kegyes az időjárástól, és a kevés felhő miatt sok időt tölthetünk a szabadban. Decemberben viszont már kevésbé lesz módunk örülni. Hirtelen lehűléssel kezd a hónap, hó helyett pedig sokkal inkább számíthatunk esőre, ónos esőre és jégre.

Nézd meg, mit hoz a folytatás! LAPOZZ!


A hőmérséklet aztán kissé magasabbra kúszik a megszokottnál a hónap közepén, azonban esőre és ónos esőre viszonylag gyakran számíthatunk. Ez pedig ilyen hideg napokon egyáltalán nem kellemes, főleg az éjszakai fagyok mellett. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy mindemellett a fehér karácsonyról is lemondatunk idén is.

A mostani előrejelzések szerint a keményebb, kopogósabb hidegre és a havazásra is majd januárban számíthatunk.Úgy tűnik tehát, hogy folytatódik a mostani tendencia: ahogyan kitolódott a nyár és belenyúlt az őszbe, úgy fog kissé elcsúszni a tél is. Ezért könnyen megeshet, hogy február és március erős hidegeket és havakat ígér nekünk.

És ezeket olvastad már?