MANI

Megér­ke­zett a Sze­ren­cse­já­ték Zrt. leg­újabb sors­je­gye

Jú­lius 12-én út­jára indul a Sze­ren­cse­já­ték Zrt. leg­újabb nyári já­téka. A Sze­ren­cse­hozó sors­jegy két darab 10 mil­lió fo­rin­tos fő­nye­re­mé­nye mel­lett to­vábbi ér­té­kes nye­re­mé­nye­ket kínál, közel 1,1 mil­li­árd fo­rint ér­ték­ben. Az új sors­jegy ára 300 fo­rint.
  • Szerző: RIPOST

A játékosok körében rendkívül népszerűek a különböző témájú és árkategóriájú sorsjegyek. A Szerencsejáték Zrt. közelmúltban végzett reprezentatív felméréséből kiderült:a kaparós sorsjegyekkel 1,1 millióan játszanak heti rendszerességgel, emellett 2,5 millióan vannak azok a játékosok, akik ritkábban választják ezt a típusú játékot.

További érdekesség, hogy az újonnan bevezetett sorsjegyek is különösen kedveltek: a sorsjegy-vásárlók több mint fele ugyanis a megjelenést követően azonnal kipróbálja azokat. Ennek döntő okai, hogy a játékosok számára kifejezetten vonzó a folyamatosan megújuló, színes termékpaletta, valamint az azonnali nyerés élménye is.

Mindezeket figyelembe véve a Szerencsejáték Zrt. azon dolgozik, hogy még izgalmasabbá és érdekesebbé tegye kínálatát, amelynek legújabb eleme a Szerencsehozó sorsjegy.

A sorsjegyen egyféle játék található, összesen hat sorban. Az a sorsjegy nyer, amelyen a játékos a fedőréteg lekaparása után egy sorban két egyforma szimbólumot talál. Ez esetben a szerencsés az adott sor mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti összeggel gazdagodik.

A sorsjegy igazi különlegességét az adja, hogy az összesen hat sorból álló játék mindegyikével nyerhetünk, azaz egy sorsjeggyel akár hat nyeremény is elérhető.

A Szerencsehozó sorsjegy két darab 10 millió forintos főnyereménye mellett, 8 darab 500 ezer és 200 darab 100 ezer forintos nyereményt is kínál.

Eközben a címlapon

A most bevezetésre kerülő játékkal, immár 19 darabra bővült a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.