EZO

Megér­ke­zett a 2019-es sze­relmi ho­rosz­kó­pod! Most fi­gyelj

Kí­ván­csi vagy, mi vár rád jö­vőre a sze­re­lem­ben? Itt az újévi ho­rosz­kóp, máris fel­tár­ha­tod a jövőd! Sze­re­lemre, pár­kap­cso­latra fó­kuszál a jós­lat, nézd meg, mit tar­to­gat­nak szá­modra a csil­la­gok!

Fotó: 123RF

Kos:

Kiegyensúlyozott párkapcsolatra számíthatsz, párod sokat igyekszik kedvedben járni. Kerüld el a stresszt és a konfliktusokat. Inkább a jövőt tervezzétek meg, mindent beszéljetek meg egymással. Maradj racionális és légy türelmes. Ha pedig szingli vagy, itt az ideje pontosan meghatároznod, mire és kire, milyen kapcsolatra vágysz. De igyekezz rugalmasságot tartani a terveidben, a szerelemben nem mindig jó út, a nagyon erős, határozott elképzeléshez tartani magad.

Bika

2019 év jelszavai a hit és a türelem. Ne szaladj előre, így kerülheted el a szerelmi életedben a viharokat. Ne engedd, hogy elragadjanak az érzelmek. Tisztázz minden félreértést a pároddal. Ha egyedül élsz, jobb ha nem mész a dolgok elébe. Türelmesen várd meg, amíg az új kapcsolat megérkezik az életedbe. Most hiába is erőltetnél bármit!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ikrek

Töltsd boldogságban az elkövetkező időszakot, teremts harmóniát a családban. Figyelj oda szüleidre, szeretteidre. Nem kell, hogy a párod háttérbe szoruljon, biztosítsd őt is arról, hogy nem másodhegedűs a családban. Ha konfliktus alakulna ki közöttetek, beszéld meg vele nyíltan a helyzetet. Egyedülállóként is figyelj a családodra, nagy meglepetés érhet, ha pont most toppan be valaki a hétköznapjaidba. Legyél rá nyitott!

Rák

A karácsonyi, családi szeretettüze még egy darabig táplálja a szíved, ez segít át az év első pár hónapján a pároddal. Az év hátralévő részében így kiegyensúlyozottá válhat a kapcsolatotok. Ha egyedül élsz, akkor nagy eséllyel érkezik meg a szerelem az életedbe az év második felében. Szeretteid támogatására mindvégig számíthatsz.

Oroszlán

Ha párkapcsolatod abba a fázisba érkezett, hogy tovább kellene lépnetek, akkor most van itt az idő a változásra! Ne dönts elhamarkodottan! Egyedülállóként pedig előállhat az a helyzet, hogy ha valaki szembe jön veled, döntened kell, hogy elmélyítsd-e a kapcsolatot, vagy ráérezz, hogy ez csak egy futókaland.

Szűz

2019 különösen emlékezetes lesz számodra. Nagyon szerelmes lehetsz, és megérint a remény sugara. Lehet, hogy itt az idő, hogy megbízz a társadban, még akkor is, ha esetleg lesznek nehezebb időszakok az elején. Ne hozz elhamarkodott döntéseket! A pakliban ott van akár a házasság lehetősége is.

Eközben a címlapon

Mérleg

Mutasd ki az érzelmeidet a párod felé. Amennyiben ezt nem teszed meg, úgy a kedvesed elbizonytalanodhat az év első felében. Ha ezt mégis elvéted, és nem figyelsz rá eléggé, akkor a türelem lesz az az eszköz, mely segítségedre lesz, hogy az egyensúly visszaálljon köztetek. Próbálj meg kivételesen az eszedre hallgatni, kerüld el a vitákat, ahol elragadtathatnak az érzelmeid. Szükséged lesz a racionalitásra.

Skorpió

Társadat végre elfogadja a családod. Kommunikálj türelmesen, barátságosan, hogy ez az állapot fenn is maradjon. Lehet, hogy jobban jársz, ha nem minden esetben mondod el a véleményedet. Ha egyedül élsz, akkor még várnod kell a szerelemre,ami nem jelenti azt, hogy mindvégig egyedül is leszel.

Nyilas

Párkapcsolatodban ne kezdeményezz felesleges vitákat, hallgattassék meg a másik fél is! Tölts a pároddal sok időt. Egyedülállóként, ha megelégedsz azzal, ami éppen van, meglepetésként érhet, ha valaki bekopogtat az ajtódon. Engedd bátran közel magadhoz!

Bak

Az év eleji kezdeti zavarodottság után, tölts együtt időt a pároddal, így nagy esélyetek lesz magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat. Ha viszont titkok fedik a szerelmi életedet, akkor könnyen fény derülhet rájuk. Óvakodj a hirtelen döntésektől. Tartsd kordában az érzelmeidet. Szingliként ez az év lesz, amikor beüthet a mindent elsöprő szerelem! Engedd, hogy végre elveszítsd a fejed! Nem jellemző ez a Bak jegyében szülöttekre, de kivételesen megtörténhet.

Vízöntő

Kivételesen legyél tudatos, ne dobd el az agyad, ha valaki belép az ajtódon. Váratlan események keverhetik fel a szerelmi életedet, vegyél vissza a szélvész üzemmódból. A kulcsa zárba a kommunikáció. Akár párkapcsolatban élsz, akár most kap el a szerelem szellője, állítsd meg a készülőben lévő vihart! Még a végén megtalálod a harmóniát, és a szerelmet.

Halak

Igyekezz tervszerű lenni, ne sodródj kivételesen az árral. Hozz döntéseket, de fontold meg előre! Ha ügyesen csinálod, akkor ez a boldogsághoz vezethet el téged. Használd az érzékenységed, légy kedvesed mellett nagyon figyelmes. Ez a két dolog lesz az eszközöd a tökéletes végkifejlethez.