ÉLETMÓDI

Megelégelte a szexista cenzúrát a népszerű ducimodell, ledobta a melltartót

Bár az Instagram a csábos, szexi modellek gyûjtőhelye, mindent mégse szabad megmutatni. Egy merészebb villantásért azonnal törlik a képeket, rosszabb esetben letiltják a megosztót. Ez ellen tiltakozott a húsos szépség, méghozzá nem is akárhogy!
  • Szerző: JD

A szőke ducimodellt alighanem mindenki ismeri: Iskra Lawrence gömbölyded idomai, hatalmas keblei naponta elkápráztatják a követőit. Nemrég olyan felvételt tett fel Instagram oldalára, hogy a rajongók lélegzete elakadt. Csakhogy ezúttal nem kizárólag az volt a célja, hogy a férfiakat elszédítse. Így tiltakozott az ellen, hogy a közösségi oldalon a nők mellbimbója egyáltalán nem látszódhat.

A huszonhét éves modell egy Miamiban tartott fotózáson villantott hatalmasat: bár a fotón nem meztelen, a lényeg mindenki számára jól látható. A kép alá azt írta: „Mindannyiunknak vannak mellbimbói, szóval ne csináljunk ebből nagy ügyet.”

 

i s k r a (@iskra) által megosztott bejegyzés,

A népszerű ducimodell kiáll a pozitív testképért, és biztatja a nőket, hogy fogadják el magukat.

 

i s k r a (@iskra) által megosztott bejegyzés,

Egyetlen fényképén sem enged semmilyen retusálást, sem effektust – igaz, nincs is szüksége rá.

 

i s k r a (@iskra) által megosztott bejegyzés,

A mellbimbók felszabadítása az Instagramon egyébként komoly mozgalom a nők körében, annyira, hogy volt miatta utcai felvonulás is. De a cenzúra maradt, így a modell csak fedetten mutatja meg a keblét. A látvány így is szédítő...

 

i s k r a (@iskra) által megosztott bejegyzés,

 

És ezeket olvastad már?