RIPOSTER

Meg­döb­bentő friss hírek az el­tűnt szo­ci­a­lista kép­vi­se­lő­ről!

Rej­té­lyes fi­gu­ra­ként be­szél­nek róla a szom­szé­dai, va­laki kü­lö­nös módon azóta is hasz­nálja az au­tó­ját. Lehet, hogy meg­foszt­ják kép­vi­se­lői man­dá­tu­má­tól?
  • Szerző: T.K.

A hivatalos vélemény szerint már 3 hete semmit sem tudni az eltűnt szocialista képviselőről Zuglóban.

EZT OLVASTAD MÁR?
Közben szomszédai állítják, hogy valaki használja a gépkocsiját, mert az újra meg újra más helyen parkol!Ráadásul a kocsit korábban valaki kromofággal is leöntötte, nyilvánvalóan nagyon haragudott a zavaros pénzügyeiről elhíresült politikusra.

A Blikk derítette ki, hogy Sápi Attila cégének százmilliós adótartozása van.A vállalkozás egyébként biztonsági, őrzési feladatok elvégzésére szakosodott, nem tudni, hogy sikerült ekkora összeggel lényegében csődbe vinni...

A lap szerint Sápi élettársa is eltűnt, hiába próbálkoztak a megtalálásával, hiába csöngettek többször is, senki nem nyitott ajtót.

A Blikk megszólaltatta az eltűnt politikus egyik képviselőtársát is. Várnai László, a Civil Zugló egyesület képviselője azt hallotta, hogy a szocialista politikus egy nagyobb összeggel külföldre szökött.

Ha egy éven keresztül nem kerül elő, megfosztják képviselői mandátumától, és új választást írnak ki Budapest 14. kerületében. Sápi Attila legutóbb mindössze 7 szavazattal tudta megelőzni fideszes ellenfelét...