INSIDER

Meg­döb­bentő for­du­lat a haj­dú­szo­bosz­lói csa­ládi gyil­kos­ság ügyé­ben

Két külön vá­ros­ban, három kü­lön­böző sírba te­me­tik el a múlt heti haj­dú­szo­bosz­lói tra­gé­dia ál­do­za­tait.
  • Szerző: Ripost

Az édesanyát, Beát és fiát, Milánt a nő szülőfalujában, Ebesen helyezik örök nyugalomra, a családfőt, B . Lászlót pedig Hajdúszoboszlón  a Blikk információja szerint .

Úgy tudom, Bea rokonainak megkönnyebbülést jelentett, hogy Lászlót még csak nem is azon a településen temetik el, ahol ők élnek. Nem tudták volna elviselni a tudatot, hogy látniuk kell a férfi sírhelyét, amikor kimennek a temetőbe az anyához és fiához – mondta el a Blikknek egy ebesi asszony.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint arról a Ripost is beszámolt: szeptember 4-én hajdúszoboszlói otthonában holtan találták B. Beá­tát. A társasházi lakásban volt egy búcsúlevél is, amelyben az asszony leírta, hogy a rendőrök hol találják a férjét és közös gyereküket, Milánt. A zsaruk a Keleti-főcsatorna egyik leágazásánál valóban rábukkantak apa és fia élettelen testére.

Az első hírek arról szóltak, hogy László először megmérgezte fiát, magát felakasztotta, felesége pedig felvágta az ereit. Később a tragédiával kapcsolatban több verzió is napvilágot látott, volt, aki az állította, a szülők együtt tervelhették ki Milán meggyilkolását, majd a közös öngyilkosságot. Biztosat még mindig nem lehet tudni, a rendőrség szakértők bevonásával próbálja kideríteni, mi történt.

Kérés nélkül vállaltuk volna az örökbefogadást, és felneveltük volna a kisfiút – mondta Laci gyerekkori barátja, aki annyira dühös a férfira, hogy megfogadta, a temetésére sem megy el.