INSIDER

Megdöbbentő fordulat a 8 éves Adrienn meggyilkolása ügyében

Lehet, hogy nem is a sólyi kislányt gyilkolta meg a tettes? Sok a kérdőjel az ügyben.
  • Szerző: Ripost

Biztos, hogy gyilkosság áldozata lett az a kislány, akinek a ruhátlan holttestét találták meg a Séd patakban szombat hajnalban, az eltűnt gyermek szülei azonban még nem tudják, az ő kislányukat találták-e meg.

A rendőrség biztos a gyilkosságban, még a feltételezett tettes előzetes letartóztatását is kérte. Az eltűnt kislány családja szerint azonban csak kedden tudják meg, hogy az ő péntek este eltűnt gyerekük holtteste lett-e meg, vagy valaki másé. A gyanúsított egy hajmáskéri fiatal fiú, aki ismerte az eltűnt kislányt.

A kislány péntek este tűnt el, hatalmas rendőri erőkkel keresték. Később a Séd partján véres ruhákat és egy követ találtak. Néhány órával később lett meg két kilométerrel arrébb egy holttest is, a patakon lévő zsilip közelében. Két évvel ezelőtt épp itt találtak egy női holttestre, ez lehet a magyarázat arra, hogy miért kutatta ilyen gyorsan arrafelé a hatóság.

A helyiek is döbbenten állnak az eset előtt, amit tudnak, azt mind a sajtóból értesülve tudják, bár páran tudni vélik, hogy az áldozat keze meg volt kötve és a nyakán is hurok volt, mások szerint ez csak szóbeszéd.

A gyanúsított fiú pénteken elment az eltűnt lányhoz és testvéréhez – akivel osztálytársak voltak két évvel ezelőtt – ám ezúttal a nagyobbik testvér nem, csak a kislány ment el vele a focipályához, erről a lány apja is tudott. A lányt fél órával később kezdték keresni, mikor a testvére nem találta őket a pályánál. A rendőrséget két órával később értesítették, ekkor már az egész falu a kislányt kereste. Ekkor találtak rá a véres ruhákra a Sédnél.

A lány szülei az Indexnek elmondták, a sajtótól többet tudnak mint a rendőrségtől. A család csak kedden mehet azonosítani a holttestet.

De az is lehet, hogy nem ő az” - mondta az édesanya.

A rendőrség ugyanis állítása szerint nekik azt mondta, hogy a hajmáskéri fiú otthonában volt egy másik nyolc éves kislány, aki sajátjaként nevezte meg az eltűnt kislány édesanyját és bátyját. Ezt a kislányt még nem láthatták a szülők, így nem tudni, kiről lehet szó.

A rendőrség a feltételezett gyilkos otthonában talált kislányról szóló verzióról nem adott ki semmiféle közleményt, az Index megkeresésére pedig válaszul annyit írtak, nem tudják megerősíteni az információt.

További bizonytalanságra ad okot, hogy a megtalált ruhán fodrok voltak, az édesanya szerint pedig kislányuk nem fodros ruhában ment el otthonról. Az őrizetbe vett fiúról már óvodás korától tudni lehetett, hogy problémái vannak, ezt iskolai nehézségei is igazolták, családja szociálisan hátrányos helyzetű – írja az Index.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?