HŰHA

Meg­döb­bentő dol­go­kat mond saját ha­lá­lá­ról Re­viczky Gábor

Re­viczky Gábor azt mondja, egy ősi jós­lat alap­ján tudja, hogy mennyi van még hátra az éle­té­ből...a szí­nész min­dent meg­tesz, hogy túl­élje a saját ha­lá­lát.
  • Szerző: Ripost

Kétezer évvel ezelőtt az ősi Indiában keletkeztek azok a pálmalevelek, amelyekre 110 millió életutat rögzítettek. Az India ősi könyvtáraiban őrzött adatok, évezredes tapasztalatok alapján azoknak íródtak, akikhez eljut az információ a sorslevelek létezéséről, és késztetést éreznek a megkerestetésére. Közéjük tartozik a Kossuth-díjas Reviczky Gábor. A színész is kikerestette a saját pálmalevelét, mert szerette volna tudni, mire számíthat az életben.

Fotó: MTI
EZT OLVASTAD MÁR?

Minden izgalmas, megfoghatatlan dolog érdekel – kezdte Reviczky. – Rá­adásul, ha ez rólam is szól, még jobban felcsigázza az érdeklődésem.

Miután megkaptam a levelet, bizony elcsodálkoztam azon, hogy a több ezer évvel ezelőtt leírtak mind-mind bekövetkeztek az életem során.

Egy „jóslat” nem vált be teljesen, igaz, erről nem a pálmalevél tehet. Négy évvel ezelőtt beszavaztak a nemzet művészei sorába, de aztán mégis valaki más került a helyemre. Tehát a pálma azért nem tévedett akkorát…

A sorslevél nemcsak az életről, hanem az elmúlásról is tudatja az embert. Ha napra pontosan nem is, de azt megmondja, mikor kopogtat a halál.

Bizony, pontosan le van írva, mikor jön el a vég, eszerint

79 éves koromban, vagyis alig tíz év múlva halok meg.

De én bízom benne, hogy ez lesz a következő olyan tévedés, ami engem illet, ugyanis remélem, túlélem a halálom napját. Sok feladatom van még, szeretnék még nagyon hosszú ideig színész maradni - mondta a Borsnak.

Eközben a címlapon