SIKK

Meg­döb­bensz, mi lesz az idei far­mer­di­vat! Ez ki­veri a biz­to­sí­té­kot!

Nem aka­runk el­ke­se­rí­teni, de az idei év iga­zán der­mesztő far­mer­di­va­tot ígér.
címkék:

Örök divat a farmer, persze, hogy a tervezők is mindig megpróbálnak valami újabb formát kihozni belőle. Mi pedig hol örülünk, hol pedig csak kapkodjuk a fejünket. Most sajnos az utóbbi történik, mert amit 2018-ra megálmodtak a kreátorok, azt jobb lett volna újra átgondolniuk...

1. A zsebekkel még nem is lenne akkora gond, de ez a bővített répafazon egyenesen dermesztő!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Úgy tűnik, hogy 2018-ban akár talpig farmerben is mászkálhatunk, de szerintünk ezt mégis hagyjuk meg inkább  90-es éveknek, akkor is bőven elég volt belőle.

3. Nem elég, hogy bővebbek lettek a szárak, de kimondottan menőnek számít majd a bokalengető trapéz. Ember nincs, akinek az ne állna igazán nevetségesen...

4. Na jó, ez a darab már egészen konszolidált. Aki szereti felkapni a pasija holmijait, az úgy érezheti magát ebben a fazonban, mintha most is ezt tette volna. Plusz elég kényelmesnek is tűnik.

5. Igen, bizony, újra divat a kertésznadrág. De nem a szexi- vagy a kismamafazon, hanem az a megoldás, amiben tényleg a legjobb lenne mondjuk rózsákat metszeni ahelyett, hogy randira készülnénk benne.

Eközben a címlapon

6. A végére azért mutatunk olyat is, ami azért egészen üdítő látvány az előzőekhez képest. A trapéz ugyanis szépen nyújtja a combot és karcsú, hosszú lábakat varázsol. Szóval ez olyasmi, amivel valóban érdemes tenni egy próbát.

címkék: