FÜLES

Meg­ál­lí­tot­ták a rend­őrök, újra nagy csa­pás érte a Visz­kist

A múlt hét­vé­gén vi­dé­ken ál­lí­tot­ták meg Amb­rus At­ti­lát a rend­őrök, nem ta­gadta a tör­tén­te­ket.
  • Szerző: RIPOST

Szegeden vendégeskedett egy hete egy fesztiválon a Viszkis, itt követte el a nagy hibát! Nem merte autóját a Tisza partján hagyni, úgy gondolta, hiába fogyasztott alkoholt, pár száz métert mégis vezet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Három napig voltam egy rendezvényen, szombatról vasárnapra pedig az autómat akartam átvinni a szállásomra, mert nem akartam ott hagyni, ahol parkoltam, mivel ott már nem őrizték

– kezdte a Blikknek Ambrus Attila, aki hozzátette: ivott, de nem volt részeg.

"Két pálinkát, azaz két felest ittam még este, az igazoltatás pedig másnap hajnalban történt. Nem arról volt szó, hogy mattra ittam magam, nem voltam részeg. Amikor a hídon mentem át, akkor állítottak meg. Megfújtam a szondát, és ennyi. Gyakorlatilag mindenkit szondáztattak, tehát nem engem szedtek ki a sorból, ők csak végezték a dolgukat, nem is lázadtam ez ellen, volt bennem alkohol. Ők tették a dolgukat, én meg elkövettem ezt a hibát, hogy nem mertem ott hagyni a kocsimat. Nem volt a szondáztatás után vérvétel vagy bármi vizsgálat, a helyszínen minden megvolt.

Elvették a jogosítványomat

– ismerte el a lapnak Ambrus, aki megemlítette: most nincs könnyű helyzetben, ugyanis sok helyre jár, sok programja van, ezeket pedig autó nélkül nehéz megoldani.